logo

IvKM Credit Management Innovation Award 2024

Stel uw kandidatuur voor 29 maart 2024

De IvKM Credit Management Innovation Award (een initiatief van het IvKM, Instituut voor Kredietmanagement vzw, i.s.m. Credit Expo) is bedoeld om organisaties te belonen die met succes een innovatieproject hebben afgerond dat heeft geleid tot een aantoonbare positieve doorbraak in de manier waarop credit management in België plaats vindt.

‘Als beroepsvereniging hechten we veel waarde aan vernieuwing in de credit management sector’, legt Prof. Ludo Theunissen (voorzitter van het IvKM en de jury) uit. ‘Met deze Award willen we bedrijven die in het vakgebied werkzaam zijn, stimuleren om innovatieve ideeën met de hele markt te delen.’

De jury is op zoek naar bijzondere, baanbrekende, innovatieve en verrassende initiatieven die een significant aantoonbaar positief effect hebben gehad op de kwaliteit van credit management. De resultaten van het innovatieproject dienen in 2023 waarneembaar te zijn.

Inspiratie nodig voor uw kandidatuur?
Winnaar 4de editie : AiVidens
Genomineerden 4de editie: POM, Legal Square, Twikey, Credit People i.s.m. Purpose
Winnaar 3de editie : Justified
Genomineerden 3de editie: Van Marcke, Mail to Pay, Justified
Winnaar 2de editie: Unpaid
Genomineerden 2de editie:  Unpaid, Connect Solutions
Winnaar 1ste editie: La-On
Genomineerden 1ste editie: Intolaw Advocaten, Triple A, La-On Lawyers, 10FORIT

Stel uw kandidatuur

Bent u partner/exposant van Credit Expo België 2024 én heeft uw bedrijf met succes een innovatieproject afgerond? Stel dan nu uw kandidatuur voor de IvKM Credit Management Innovation Award. Meldt u aan via het online formulier en stel uw case voor aan de hand van de enquêtevragen. Misschien wint uw bedrijf op 25 april 2024 tijdens Credit Expo te Affligem de 5de editie van deze Award.

Procedure : aanmelding kandidaturen & nominaties & winnaar

Alle kandidaturen worden beoordeeld op basis van de enquêtevragen door de onafhankelijke jury van het IvKM, die 3 finale nominaties zal toekennen. Indien u bij de 3 finale genomineerden behoort, wordt u daarvan in de eerste helft van april 2024 op de hoogte gebracht. De uiteindelijke winnaar wordt aangewezen door de jury nadat de 3 genomineerden hun case live gepresenteerd en verdedigd hebben tijdens Credit Expo op donderdag 25 april 2024 in Affligem. De Award zal uitgereikt worden aan de winnaar tijdens de afsluitende netwerkdrink om 17 uur op Credit Expo België 2024.

Uw kandidatuur dient uiterlijk op vrijdag 29 maart 2024 ontvangen te zijn. Vul aub alle vragen van het formulier in. Succes!

Kandidatuur aanmelden