Op donderdag 21 april jongstleden werd in De Montil te Affligem, tijdens Credit Expo België, de Credit Management Innovation Award 2022 uitgereikt door Ludo Theunissen voorzitter van het IvKM (Instituut voor Kredietmanagement).

De IvKM Credit Management Innovation Award is bedoelt voor bedrijven die met succes een innovatieproject hebben afgerond dat heeft geleid tot een aantoonbare positieve doorbraak in de manier waarop Credit Management in België plaatsvindt.

Dit jaar ging de prestigieuze Innovation Award naar de Gentse fintech scale-up Justified. Justified biedt een antwoord op de vaak moeizame communicatie tussen schuldeisers en invorderingsspelers via real time datacaptatie.“We zijn enorm vereerd dat we amper drie jaar na onze opstart zo’n mooie erkenning mogen ontvangen”, aldus founder An Deraemaeker. “Het is ongetwijfeld één van de mooiste prijzen die je binnen de creditmanagementsector kan winnen.”

“Doordat we de omgekeerde oefening gemaakt hebben en onze oplossing gebouwd hebben vanuit de noden van de schuldeiser in plaats van de invorderingsspeler, kunnen we een grote behoefte in de markt opvullen. Deze award geeft ons dan ook een boost om het invorderingslandschap verder te hertekenen. We hebben namelijk nog heel wat innovaties in de pijplijn zitten.”

Credit Expo Belgie biedt een compleet overzicht van de markt voor Credit Management en daaraan gerelateerde producten en diensten. U krijgt inzicht in alle mogelijke oplossingen om kredietrisico’s te minimaliseren en uw inkomende cashflow te versnellen zonder klantrelaties onnodig onder druk te zetten. De volgende editie staat  gepland op donderdag 20 april 2023 in Affligem.

Bron: Bloovi.be / Creditexpo.be