logo

Informatie voor bezoekers

Bezoek het grootste business event voor de credit management sector op donderdag 21 november 2019 in de Brabanthal te Leuven

Aanmelden voor gratis ticket

Welkom op Credit Expo België 2019

Credit Expo biedt een compleet overzicht van de Belgische markt voor credit management en daaraan gerelateerde producten en diensten. U krijgt inzicht in alle mogelijke oplossingen om kredietrisico’s te minimaliseren en uw inkomende cashflow te versnellen zonder relaties onder druk te zetten.

Meer dan 30 toonaangevende bedrijven presenteren innovatieve producten en diensten op het gebied van debiteurenbeheer, software, kredietinformatie, elektronisch factureren, kredietverzekering, factoring en outsourcing. U ziet in korte tijd wat er in de markt speelt en kunt een goede vergelijking maken tussen de verschillende aanbieders.

Bent u op zoek naar praktische kennis en informatie? In een uitgebreid vakinhoudelijk programma worden alle facetten van het vakgebied belicht. Professionals praten u bij over actualiteiten, vaardigheden, technieken en opmerkelijke praktijkcases.

Credit Expo is gratis toegankelijk voor eindgebruikers en beleidsbepalers ten aanzien van oplossingen op het gebied van credit management en debiteurenbeheer.

Aanmelden voor gratis ticket

Voor eventuele vragen over Credit Expo kunt u contact opnemen met:

Bart Spiessens, Marketing & Sales Manager, M: +32(0)473894220

alle contactgegevens