logo

Informatie voor bezoekers

De hoogmis van de Belgische Credit Management sector op donderdag 27 maart 2025 in De Montil te Affligem

Bezoek gratis het grootste kennis- en netwerkevent voor de Belgische credit management sector

Credit Expo biedt een compleet overzicht van de markt voor credit management en daaraan gerelateerde producten en diensten. U krijgt inzicht in alle mogelijke oplossingen om kredietrisico’s te minimaliseren en uw inkomende cashflow te versnellen zonder klantrelaties onnodig onder druk te zetten. 

Ruim 25 toonaangevende partners presenteren innovatieve producten en diensten op het gebied credit management in de breedste zin van het woord. U ziet in korte tijd wat er in de markt speelt en kunt een goede vergelijking maken tussen de verschillende aanbieders. 

Bent u op zoek naar praktische kennis en informatie? In een uitgebreid vakinhoudelijk programma worden alle facetten van het vakgebied belicht. Professionals uit het vakgebied praten u bij over actualiteiten, vaardigheden, technieken en opmerkelijke praktijkcases. Hét jaarlijkse kennis en innovatie event voor de Belgische credit management sector vindt plaats op donderdag 27 maart 2025 in De Montil te Affligem, één van de beste congreslocaties in Vlaanderen.

  • Ontdek de laatste trends en ontwikkelingen in credit management
  • Compleet en actueel marktoverzicht dienstverleners in credit management
  • Kwalitatief hoogwaardig congresprogramma van kennis, expert en inspiratiesessies
  • Ontmoet honderden vakgenoten op één dag en deel actuele ervaringen

Vragen? Contacteer het projectteam van Credit Expo.