logo

Informatie voor bezoekers

Hét congres voor de Belgische credit management sector
op donderdag 20 april 2023 in De Montil te Affligem

Bezoek gratis het grootste kennis- en netwerkevent voor de Belgische credit management sector

Credit Expo biedt een compleet overzicht van de markt voor credit management en daaraan gerelateerde producten en diensten. U krijgt inzicht in alle mogelijke oplossingen om kredietrisico’s te minimaliseren en uw inkomende cashflow te versnellen zonder klantrelaties onnodig onder druk te zetten. 

Ruim 25 toonaangevende partners presenteren innovatieve producten en diensten op het gebied credit management in de breedste zin van het woord. U ziet in korte tijd wat er in de markt speelt en kunt een goede vergelijking maken tussen de verschillende aanbieders. 

Bent u op zoek naar praktische kennis en informatie? In een uitgebreid vakinhoudelijk programma worden alle facetten van het vakgebied belicht. Professionals uit het vakgebied praten u bij over actualiteiten, vaardigheden, technieken en opmerkelijke praktijkcases. Hét jaarlijkse kennis en innovatie event voor de Belgische credit management sector vindt dit jaar plaats op donderdag 20 april in De Montil te Affligem, één van de beste congreslocaties in Vlaanderen.

  • Ontdek de laatste trends en ontwikkelingen in credit management
  • Compleet en actueel marktoverzicht dienstverleners in credit management
  • Kwalitatief hoogwaardig congresprogramma van kennis, expert en inspiratiesessies
  • Ontmoet honderden vakgenoten op één dag en deel actuele ervaringen

Het congresprogramma wordt in de loop van maart 2023 bekend gemaakt.

Voor wie is Credit Expo bestemd? 

Credit Expo is bestemd voor eindverantwoordelijken, beleidsbepalers en eindgebruikers van producten en diensten op het gebied van credit management, in alle mogelijke bedrijven. Als u in één van de onderstaande functies werkzaam bent, behoort u tot de bezoekersdoelgroep en kunt u het event gratis bezoeken. Staat uw functie niet in de lijst, maar bent u wel betrokken bij de inzet van producten en diensten op het gebied van credit management binnen uw eigen organisatie? In dat geval behoort u ook tot de bezoekersdoelgroep.

Credit manager, Credit risk manager, Credit analyst, Credit controller, CFO, Controller, Financieel directeur, Financieel manager, Hoofd debiteurenbeheer, Hoofd incasso, ICT manager, Inkoopmanager, Manager collections, Manager incasso, Manager customer services, Medewerker debiteurenbeheer, Risk manager, Treasury manager, Assistenten van de vorige functies.

Bent u in een commerciële functie werkzaam bij een bedrijf dat producten en/of diensten produceert, verdeelt of levert op het gebied van credit management?
Dan behoort u niet tot de bezoekersdoelgroep maar tot de doelgroep van de event-partners.

  • Commerciële profielen van dienstverleners die geen partner van Credit Expo zijn kunnen alleen betalend deelnemen als bezoeker (500 € ex btw en servicekosten). Een en ander in overleg met de organisatie. Contacteer ons.

Gratis inschrijven voor bezoekers via de onderstaande button

 

Voor vragen of meer informatie kunt u contact met de organisatoren opnemen.