logo

Informatie voor exposanten

Presenteer uw bedrijf tijdens het grootste event op het gebied van Credit Management op 18 oktober 2018 in Docks Dome te Brussel

Event informatie

Welkom op Credit Expo België 2018

Credit Expo is een vakbeurs op het gebied van creditmanagement en daaraan gerelateerde producten en diensten. Credit Expo brengt vraag en aanbod in een inspirerende omgeving op één dag bij elkaar door middel van een vakbeurs in combinatie met een kwalitatief hoogwaardig seminarie-programma bestaande uit expertsessies, praktijkcases en productpresentaties.

Credit Expo België 2018 (Docks Dome Brussel) wordt georganiseerd door Next Level in samenwerking met het Instituut voor Kredietmanagement (IvKM) en zal naar verwachting worden bezocht door circa 600 credit managers en overige professionals die bij het vakgebied zijn betrokken.

Bent u actief in de sector? Dan is dit het moment om uw toegevoegde waarde te tonen. Credit Expo biedt uniforme stands in de afmetingen 18 m² en 9 m². De stands worden turn-key geleverd en zijn voorzien van meubilair, verlichting en elektriciteit.

Interesse in deelname?  Voor een nadere toelichting of een vrijblijvend advies over de diverse mogelijkheden kunt u direct contact opnemen met:

Bart Spiessens de Marketeer

Bart Spiessens (voor bvba de Marketeer), Marketing & Sales Manager België,
M: +32(0)473894220, E: bart@creditexpo.be

Next Level Academy BV
Jan Vrijmanstraat 293
1087 MN Amsterdam – Nederland
T: +31 (0)20-672 1371
E: info@creditexpo.be

Next Level Academy Logo