logo

Over Credit Expo

Credit Expo wordt in Nederland sinds 2005 jaarlijks georganiseerd door Next Level Academy B.V. in samenwerking met de Vereniging voor Credit Management (VVCM). Sinds 2015 is er ook een Belgische editie in samenwerking met IvKM (Instituut voor Kredietmanagement).

Over credit Expo

Credit Expo is een evenement dat sinds 2005 jaarlijks in Nederland wordt georganiseerd door Next Level Academy B.V. in samenwerking met de Vereniging voor Credit Management. Sinds 2015 is er ook een Belgische editie in samenwerking met IvKM (Instituut voor Kredietmanagement).

In Nederland en België is Credit Expo in de loop der jaren uitgegroeid tot het grootste evenement op het gebied van creditmanagement en daaraan gerelateerde producten en diensten. Tot op heden wordt het Nederlandse evenement jaarlijks door ongeveer 1.500 credit professionals bezocht; de Belgische editie heeft een publiek van een 500-tal bezoekers.

Het netwerk van Credit Expo bestaat uit ruim 9.000 credit management professionals in Nederland en België die periodiek de nieuwsbrief ontvangen. Een groot deel van dit netwerk is ook actief in de credit professionals groepen op Linkedin.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
> alle contactgegevens