logo

Credit Expo België

Hét congres voor de Belgische Credit Management Sector donderdag 21 april 2022 in De Montil te Affligem

Tijdens dit eerste fysieke congres voor de Belgische Credit Management Sector in meer dan twee jaar tijd, kunt u weer ouderwets kennis en ervaringen uitwisselen met vakgenoten en met deelnemende partners. Daarnaast worden er tal van seminaries gegeven. Ook wordt de IvKM Credit Management Innovation Award dit jaar weer uitgereikt.  Het thema “Skills for the Digital Age” staat centraal.

Credit Expo is het grootste business event voor de Credit Management sector in België. Ontmoet 250 collega’s (Credit Managers en financiële beslissingsnemers).

Wie bezoeken editie 2022?

Op Credit Expo presenteren 20 creditmanagement bedrijven innovatieve producten en diensten inzake credit, risk, billing en collection management.

Partners 2022

Bent u op zoek naar praktische kennis en informatie? Tijdens het congres belichten diverse sprekers alle facetten van het vakgebied creditmanagement.

Ontdek de seminars van 2022
Dagvoorzitter

Mariska Blommaert is een presentatrice met de nodige ‘schwung’. Ervaren, professioneel en met haar zachte stem en aanstekelijk enthousiasme charmeert ze weer elk publiek.

Credit Expo wordt georganiseerd in ‘De Montil’ te Affligem. Makkelijk bereikbaar aan de afrit van de E40 Brussel-Oostende. Ruime gratis parking.

Routebeschrijving
Gratis catering

Kwalitatieve gratis catering voor alle deelnemers in de netwerkruimte gedurende de hele dag: ontbijt- en lunchbuffet, breaks en afsluitende receptie.

PARTNERS