logo

Credit Expo België 2018

Het grootste business event voor de Credit Management sector in België op donderdag 18 oktober 2018 in Docks Dome te Brussel

Bezoeken Exposeren

Welkom op Credit Expo België 2018

Credit Expo biedt een compleet overzicht van de Belgische markt voor credit management en daaraan gerelateerde producten en diensten. Meer dan 35 toonaangevende bedrijven presenteren innovatieve producten en diensten op het gebied van debiteurenbeheer, software, kredietinformatie, elektronisch factureren, kredietverzekering, factoring en outsourcing. U ziet in korte tijd wat er in de markt speelt en kunt een goede vergelijking maken tussen de verschillende aanbieders. Bent u op zoek naar praktische kennis en informatie? In een uitgebreid vakinhoudelijk programma worden alle facetten van het vakgebied belicht. Professionals praten u bij over actualiteiten, vaardigheden, technieken en opmerkelijke praktijkcases.

Inschrijven als bezoeker
Ontmoet honderden vakgenoten

Credit Expo is het grootste business event voor de Credit Management sector in België. Ontmoet honderden vakgenoten. Deel kennis en ervaringen. Laat u bijpraten over de laatste marktontwikkelingen.

Innovatieve producten en diensten

Op Credit Expo presenteren meer dan 35 toonaangevende credit management bedrijven innovatieve producten en diensten op het gebied van credit risk, billing, dispuut en collection management.

Uitgebreid programma

Bent u op zoek naar praktische kennis en informatie? In een zeer uitgebreid vakinhoudelijk programma belichten diverse topsprekers alle facetten van het veelzijdige vakgebied Credit Management.

Credit Expo wordt gehouden in Docks Dome te Brussel. Deze unieke locatie is voorzien van alle faciliteiten om Credit Expo tot een succes te maken.

Bekijk de routebeschrijving