logo

Credit Expo België 2025

De hoogmis van de Belgische Credit Management sector
Donderdag 27 maart 2025
– De Montil – Affligem

Credit Expo is het grootste business event voor de credit managementsector in België. De 9ste editie wil een 25-tal dienstverleners inzake credit management een neutraal platform bieden om te netwerken met een 300-tal Vlaamse credit managers en financiële beslissingsnemers. Op dit ééndags-congres kunnen de bezoekers gratis inspiratie en kennis opdoen tijdens kwalitatief hoogstaande keynotes en seminars omtrent debiteurenbeheer, order-to-cash, credit risk, billing, incasso etc.

Ontmoet op één dag een 300-tal Vlaamse en Brusselse credit managers, credit controllers en debiteurenbeheerders (decision makers in de ‘order-to-cash’ keten).

Wie bezocht editie 2024?

Op Credit Expo presenteren een 25-tal fintech innovators en gamechangers in de ‘order-to-cash’ keten producten en diensten inzake credit, risk, billing en collection management.

Partners editie 2024

Bent u op zoek naar praktische kennis en informatie? Tijdens het congres belichten diverse sprekers alle facetten van het vakgebied credit management.

Ontdek de seminars van 2024

De partners van het event kunnen tijdens de diverse breaks actief netwerken op hun eigen ‘meeting point’ met de bezoekers in de netwerkruimte.

Download de brochure van editie 2024
IvKM Credit Management Innovation Award 2024

POM won de IvKM Innovation Award 2024 met de nieuwe feature ‘facturen’ in de Payconiq by Bancontact-app.

Credit Expo wordt georganiseerd in ‘De Montil’ te Affligem. Makkelijk bereikbaar aan de afrit van de E40 Brussel-Oostende. Ruime gratis parking.

Routebeschrijving

PLATINUM & GOLDEN PARTNERS - EDITIE 2024