logo

Credit Expo België | Donderdag 21 april 2022

Het grootste business event voor de creditmanagement sector:
congres & netwerking

Credit Expo België 2022

Het event Credit Expo België komt in het voorjaar van 2022 terug met een nieuw concept. Het nieuwe Credit Expo wil een 25-tal dienstverleners inzake creditmanagement een platform bieden om te netwerken met een 250-tal Vlaamse creditmanagers, debiteurenbeheerders en financiële beslissingsnemers. Op het ééndags-congres kunnen de bezoekers inspiratie en kennis opdoen tijdens kwalitatief hoogstaande keynotes en seminars omtrent de digitalisering en disruptie van het creditmanagement.

Noteer alvast in uw agenda: donderdag 21 april 2022 in De Montil te Affligem. Uiteraard onder voorbehoud van de overheidsmaatregelen omtrent COVID-19.

Deelnemen als event-partner

Credit Expo is het grootste business event voor de creditmanagement sector in België. Ontmoet 250 collega’s (creditmanagers, debiteurenbeheerders en financiële beslissingsnemers).

Wie waren de bezoekers van de editie 2019?

Op Credit Expo presenteren 25 creditmanagement bedrijven innovatieve producten en diensten inzake credit, risk, billing en collection management.

Exposantenlijst 2019

Bent u op zoek naar praktische kennis en informatie? Tijdens het congres belichten diverse sprekers alle facetten van het vakgebied creditmanagement.

Ontdek de seminars van de editie 2019

Credit Expo wordt georganiseerd in ‘De Montil’ te Affligem. Makkelijk bereikbaar aan de afrit van de E40 Brussel-Oostende. Ruime gratis parking. Uiteraard volledig coronaproof.

Routebeschrijving
Gratis catering

Kwalitatieve gratis catering voor alle deelnemers in de netwerkruimte gedurende de hele dag: ontbijt- en lunchbuffet, breaks en afsluitende receptie.

PREMIUM PARTNER