logo

Credit Expo België 2023

Credit management event – congres – networking
Donderdag 20 april 2023  –  De Montil, Affligem

 

DEELNEMEN ALS EVENT-PARTNER

Credit Expo is het grootste business event voor de credit managementsector in België. De 7de editie wil een 25-tal dienstverleners inzake credit management een platform bieden om te netwerken met een 250-tal Vlaamse credit managers en financiële beslissingsnemers. Op dit ééndags-congres kunnen de bezoekers gratis inspiratie en kennis opdoen tijdens kwalitatief hoogstaande keynotes en seminars omtrent duurzaamheid en de maatschappelijke meerwaarde van het credit management.

Ontmoet op één dag een 250-tal Vlaamse en Brusselse credit managers en debiteurenbeheerders (decision makers in de ‘order-to-cash’ keten).

Wie bezocht de editie 2022?

Op Credit Expo presenteren een 25-tal fintech innovators en gamechangers in de ‘order-to-cash’ keten producten en diensten inzake credit, risk, billing en collection management.

Partners 2015-2022

Bent u op zoek naar praktische kennis en informatie? Tijdens het congres belichten diverse sprekers alle facetten van het vakgebied credit management.

Ontdek de seminars van 2022
Netwerken op de 'meeting points'

De partners van het event kunnen tijdens de diverse breaks actief netwerken op hun eigen ‘meeting point’ met de bezoekers in de netwerkruimte.

Congresthema : duurzame oplossingen voor de order-to-cash keten, met als doel het creëren van maatschappelijke meerwaarde.

Wat betekent dit voor de credit manager?

Wint uw bedrijf de 4de editie met een baanbrekend innovatieproject? Stel u nu kandidaat.

Aanmeldingsformulier
Presentatrice

Mariska Blommaert zal opnieuw met de nodige ‘schwung’, zachte stem en aanstekelijk enthousiasme als gastvrouw het congres aan elkaar praten.

Gratis catering

Kwalitatieve gratis catering voor alle deelnemers in de netwerkruimte gedurende de hele dag: ontbijt- en lunchbuffet, breaks en afsluitende receptie.

Credit Expo wordt georganiseerd in ‘De Montil’ te Affligem. Makkelijk bereikbaar aan de afrit van de E40 Brussel-Oostende. Ruime gratis parking.

Routebeschrijving

PLATINUM & GOLDEN PARTNERS - EDITIE 2023