Billtrust (NASDAQ: BTRS), marktleider op het gebied van B2B-automatisering van debiteurenbeheer en geïntegreerde B2B-betalingen, kondigt de benoeming aan van Marco Eeman als Managing Director. Hij krijgt de leiding over de Europese activiteiten, met nadruk op winstgevende omzetgroei en klanttevredenheid. Eeman maakte deel uit van het management bij het Nederlandse Order2Cash, een toonaangevende leverancier van order-to-cash-platformen, dat in februari 2022 werd overgenomen door Billtrust.

Eeman neemt de verantwoordelijkheid voor de Europese activiteiten van Billtrust op een moment dat het bedrijf zijn groeiplan uitvoert. Het wil wereldwijd uitbreiden met bedrijven die complementaire expertise en gedeelde waarden bieden. Momenteel bedient Billtrust meer dan 750 klanten via zijn Europese activiteiten, en het Business Payments Network biedt mogelijkheden voor interoperabiliteit en verbindingen met meer dan 70 B2B- en B2G-netwerken. Daardoor wordt het mogelijk om volledig conform en veilig te e-factureren over meerdere markten. Eeman zal leidinggeven aan het Europese Billtrust-team, met kantoren in Gent (België), Amsterdam en Joure (Nederland), en Krakau (Polen).

“Marco deelt onze visie om de digitale transformatie voor debiteurenbeheer snel en eenvoudig te maken. Zo kunnen we efficiëntie stimuleren in het hele debiteurenbeheer-processpectrum”, aldus Steve Pinado, directeur bij Billtrust. “Ik ben ervan overtuigd dat zijn leiderschap over ons groeiende team in Europa, sterke achtergrond op het vlak van SaaS-technologie, diepgaande kennis van de complexiteit van facturering en expertise inzake compliance en productontwikkeling onmiddellijk impact kunnen hebben op onze activiteiten en groeistrategie.”

“Ik ben erg blij met de kans om de Europese activiteiten van Billtrust te leiden”, zegt Eeman. “Ons geweldige team staat klaar om samen te werken met bedrijven in de hele regio om hen te helpen een veranderende en onvoorspelbare situatie het hoofd te bieden door sneller betaald te worden en groei te faciliteren via automatisering en digitalisering.”

Bron: Creditexpo.be