Op donderdag 25 april 2024 vindt in ‘De Montil’ te Affligem de 8ste editie plaats van Credit Expo België. Dit toonaangevend congres voor kredietmanagement, debiteurenbeheer, credit risk en ‘order-to-cash’ oplossingen is de jaarlijkse hoogmis van de Belgische credit managementsector, in samenwerking met partner IvKM. Het is uitgegroeid tot het grootste kennis en business event voor financiële en credit verantwoordelijken.

De 8ste editie wil een 25-tal fintech innovators en gamechangers inzake credit management een neutraal platform bieden om te netwerken met een 250-tal Vlaamse credit managers en financiële beslissingsnemers (decision makers in de ‘order-to-cash’ keten). De partners van het event kunnen tijdens de diverse breaks van het congres actief netwerken op hun eigen ‘meeting point’ met de bezoekers in de netwerkruimte.

Bent u leverancier voor de credit managementsector? Word dan partner van Credit Expo en profileer uw bedrijf aan de bezoekers. De eerste exposanten hebben inmiddels hun deelname bevestigd. Alle info als partner vindt u hier.

Congres met 20+ seminars

Credit Expo België streeft ernaar om professionals in kredietmanagement te verenigen en te informeren over de nieuwste trends, uitdagingen en innovaties in de sector. De 8ste editie bouwt voort op het succes van voorgaande jaren en belooft een nog boeiender en informatiever programma.

Op dit ééndags-congres kunnen de bezoekers gratis inspiratie en kennis opdoen tijdens meer dan 20 kwalitatief hoogstaande keynotes en seminars omtrent debiteurenbeheer, order-to-cash, credit risk, billing, incasso… Tijdens het congres belichten diverse sprekers alle facetten van het vakgebied credit management en bieden een blik op de toekomst van kredietbeheer.

Op Credit Expo België 2024 wordt de schijnwerper gezet op het thema ‘Artificial Intelligence’ (AI) en de revolutionaire impact ervan op het gebied van credit management. Het congres belicht niet alleen de directe invloed van AI op credit management, maar werpt ook een blik op de bredere gevolgen voor aanverwante domeinen zoals juridische, personeels- en IT-processen.

Het volledige congresprogramma wordt in de loop van maart 2024 bekend gemaakt.

Gratis registreren als bezoeker

De bezoekersregistratie voor de editie 2024 is inmiddels ook geopend. Behoort u tot de bezoekersdoelgroep (financiële en credit verantwoordelijken)? Dan kunt u gratis inschrijven. Verzeker u nu al van uw plaats op het event.

5de editie van de IvKM Credit Management Innovation Award

Op 20 april 2023 won AiVidens tijdens Credit Expo de 4de editie van de IvKM Credit Management Innovation Award. In 2022 overtuigde Justified de jury. In 2019 mocht Unpaid de trofee mee naar huis nemen. La-On schreef de eerste editie in 2018 op hun naam. Is de 5de editie voor uw bedrijf?

De IvKM Credit Management Innovation Award (een initiatief van het IvKM, Instituut voor Kredietmanagement vzw, i.s.m. Credit Expo) is bedoeld om organisaties te belonen die met succes een innovatieproject hebben afgerond dat heeft geleid tot een aantoonbare positieve doorbraak in de manier waarop credit management in België plaats vindt. De jury is op zoek naar bijzondere, baanbrekende, innovatieve en verrassende initiatieven die een significant aantoonbaar positief effect hebben gehad op de kwaliteit van credit management.

Bent u partner/exposant van Credit Expo België 2024 én heeft uw bedrijf met succes een innovatieproject afgerond? Stel dan nu uw kandidatuur voor de IvKM Credit Management Innovation Award. Meldt u aan via het online formulier en stel uw case voor aan de hand van de enquêtevragen. Misschien wint uw bedrijf op 25 april 2024 tijdens Credit Expo te Affligem de 5de editie van deze Award.

Credit Expo en Kanaal Z brengen in 2024 nieuwe reeks van tv-programma “Z-Credit Management”

De organisator van Credit Expo België en de Belgische business tv-zender Kanaal Z (Roularta) zetten hun partnership ook in 2024 verder. In het voorjaar van 2024 brengen ze een nieuwe reeks van het televisieprogramma “Z-Credit Management”. In een 8-tal afleveringen zullen de bijna 300.000 kijkers geïnformeerd en geïnspireerd worden over de verschillende ‘order-to-cash’ services en oplossingen. Als aanvulling op het congres is het tv-programma een extra neutraal communicatieplatform om credit management bekender te maken bij de Vlaamse KMO’s. Partners/exposanten van Credit Expo België kunnen preferentieel van een uniek aanbod genieten bij Kanaal Z.

Bron : Creditexpo.be