logo

Inschrijven als bezoeker

Meld u hieronder aan voor een gratis bezoek aan Credit Expo op donderdag 21 november 2019 in de Brabanthal te Leuven

Inschrijven als bezoeker

Credit Expo is vanaf dit jaar uitsluitend gratis toegankelijk als u in het bezit bent van een persoonlijke uitnodiging van één van de exposanten en/of als u tot de doelgroep behoort. Controleer dit eerst.

Behoort u tot de doelgroep? 

Dan kunt u zich tot en met woensdag 20 november 2019 gratis registreren. Klik op de link hieronder en volg de aanwijzingen. Aansluitend ontvangt u per e-mail een toegangsbewijs.

Inschrijven zonder registratiecode

Op donderdag 21 november 2019 kunt u zich desgewenst ook nog aan de ingang van de Brabanthal registreren.  Als u tot de doelgroep behoort zijn er in geen enkel geval kosten aan uw registratie verbonden.

Bent u in het bezit van een uitnodigingskaart of registratiecode? 

Dan kunt u zich, onder voorbehoud dat u tot de doelgroep behoort, tot en met donderdag 21 november 2019 gratis registreren. Klik op de link hieronder en volg de aanwijzingen. Aansluitend ontvangt u per e-mail een toegangsbewijs.

Inschrijven met registratiecode

Behoort u niet tot de doelgroep en heeft u geen uitnodigingskaart?

Als u niet tot de doelgroep behoort en u bent niet in het bezit van een uitnodigingskaart, dan kunt u zich hier registreren tegen een tarief van 250 euro exclusief btw en servicekosten per persoon.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen

Alle contactgegevens