logo

Inschrijven als bezoeker

Meld u hieronder aan voor een bezoek aan Credit Expo België op donderdag 21 april 2022 in De Montil te Affligem

Inschrijven als bezoeker

Credit Expo is gratis toegankelijk als u een uitnodiging van de organisatie of een van de deelnemende partners heeft gehad én tevens tot de doelgroep behoort. Controleer dus eerst of u tot de doelgroep behoort. 

Behoort u tot de bezoekersdoelgroep? 

Dan kunt u zich hieronder gratis online registreren. Klik op de button hieronder en volg de aanwijzingen. Binnen enkele werkdagen per e-mail uw e-ticket.

Klik hier om gratis in te schrijven

Behoort u tot de doelgroep maar heeft u geen uitnodiging ontvangen?

Behoort u tot de doelgroep maar heeft u géén persoonlijke uitnodiging ontvangen? Stuur in dit geval een e-mail het projectteam van Credit Expo via: info@creditexpo.be om een gratis toegangsbewijs aan te vragen.

Behoort u niet tot de doelgroep?

Als u niet tot de doelgroep behoort, dan kunt u een toegangskaart kopen voor een tarief van 500 euro exclusief btw en servicekosten. 

Klik hier om een ticket te kopen

Uw bezoek aan Credit Expo afmelden 

Indien u (na gratis registratie) onverhoopt bent verhinderd, dan dient u zich uiterlijk twee werkdagen voor aanvang af te melden via info@creditexpo.be.

Bij een “No-Show” kan een bedrag van 150 euro in rekening worden gebracht. U kunt echter ook een collega in uw plaats komen met uw toegangsbewijs.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen:

Bekijk onze contactgegevens