logo

Inschrijven als bezoeker

Meld u hieronder aan voor een gratis bezoek aan Credit Expo op donderdag 21 november 2019 in de Brabanthal te Leuven

Inschrijven als bezoeker

Credit Expo is uitsluitend gratis toegankelijk als u tot de bezoekersdoelgroep behoort. Dit geldt ook als u in het bezit bent van een uitnodigingskaart van een exposant. Controleer dus eerst of u tot de doelgroep behoort. 

Behoort u tot de bezoekersdoelgroep? 

Dan kunt u zich tot en met woensdag 20 november 2019 gratis registreren. Klik op de link hieronder en volg de aanwijzingen. Aansluitend ontvangt u per e-mail een toegangsbewijs.

Inschrijven zonder registratiecode

Op donderdag 21 november 2019 kunt u zich desgewenst ook nog aan de ingang van de Brabanthal registreren.  Als u tot de bezoekersdoelgroep behoort zijn er in geen enkel geval kosten aan uw registratie verbonden.

Bent u in het bezit van een uitnodigingskaart of registratiecode? 

Dan kunt u zich, onder voorbehoud dat u tot de bezoekersdoelgroep behoort, tot en met donderdag 21 november 2019 gratis registreren. Klik op de link hieronder en volg de aanwijzingen. Aansluitend ontvangt u per e-mail een toegangsbewijs.

Inschrijven met registratiecode

Behoort u niet tot de bezoekersdoelgroep?

Als u niet tot de bezoekersdoelgroep behoort maar wel tot de exposantendoelgroep, dan kunt u een toegangskaart kopen voor een tarief van 250 euro exclusief btw en servicekosten. 

Klik hier om een ticket te kopen

Uw bezoek aan Credit Expo afmelden 

Indien u (na gratis registratie) onverhoopt bent verhinderd, dan dient u zich uiterlijk twee werkdagen voor aanvang af te melden via info@creditexpo.be.

Bij een zogeheten “No-Show” wordt een bedrag van 50 euro in rekening gebracht. Desgewenst kan een collega in uw plaats komen.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen:

Onze contactgegevens