logo

Inschrijven als bezoeker

Meld u hieronder aan voor een bezoek aan Credit Expo België op donderdag 21 april 2022 in De Montil te Affligem. 

Inschrijven als bezoeker

Credit Expo is enkel gratis toegankelijk als u tot de bezoekersdoelgroep behoort. Dit geldt ook als u in het bezit bent van een uitnodigingskaart van een exposant. Controleer dus eerst of u tot de doelgroep behoort. 

Behoort u tot de bezoekersdoelgroep? 

Dan kunt u zich tot en met woensdag 20 april 2022 kosteloos registreren. Klik op de link hieronder en volg de aanwijzingen. Aansluitend ontvangt u per e-mail een toegangsbewijs.

Inschrijven zonder registratiecode

Bent u in het bezit van een uitnodiging met een registratiecode? 

Dan kunt u zich, onder voorbehoud dat u tot de bezoekersdoelgroep behoort, tot en met donderdag 21 april 2022 gratis registreren. Klik op de link hieronder en volg de aanwijzingen. Aansluitend ontvangt u per e-mail een toegangsbewijs.

Inschrijven met registratiecode

Behoort u niet tot de bezoekersdoelgroep?

Als u niet tot de bezoekersdoelgroep behoort maar wel tot de exposantendoelgroep, dan kunt u een toegangskaart kopen voor een tarief van 500 euro exclusief btw en servicekosten. 

Klik hier om een ticket te kopen

Uw bezoek aan Credit Expo afmelden 

Indien u (na gratis registratie) onverhoopt bent verhinderd, dan dient u zich uiterlijk twee werkdagen voor aanvang af te melden via info@creditexpo.be.

Bij een zogeheten “No-Show” kan een bedrag van 150 euro in rekening worden gebracht. Desgewenst kan een collega in uw plaats komen.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen:

Onze contactgegevens