logo

Inschrijven als bezoeker

Meld u hieronder aan voor een gratis bezoek aan Credit Expo België
op donderdag 20 april 2023 in De Montil te Affligem

Terug naar event informatie

Inschrijven als bezoeker

Credit Expo is gratis toegankelijk als u tot de bezoekersdoelgroep behoort. Als u niet tot de doelgroep behoort (bv. commerciële profielen van toeleveranciers van de sector), dan kunt u een toegangskaart kopen voor een tarief van 500 euro exclusief btw en servicekosten.  

Behoort u tot de bezoekersdoelgroep? 

Dan kunt u zich hieronder gratis online registreren. Klik op de button hieronder en volg de aanwijzingen. Binnen enkele werkdagen ontvangt u per e-mail uw e-ticket.

Klik hier om gratis in te schrijven

Heeft u een registratiecode ontvangen van een van de partners/sponsors van Credit Expo? Gebruik dan de button hieronder.

Klik hier om gratis in te schrijven met een registratiecode

Behoort u niet tot de doelgroep?

Als u niet tot de doelgroep behoort (bv. commerciële profielen van toeleveranciers van de sector), dan kunt u een toegangskaart kopen voor een tarief van 500 euro exclusief btw en servicekosten.

Klik hier om een ticket te kopen

Uw bezoek aan Credit Expo afmelden 

Indien u (na gratis registratie) onverhoopt bent verhinderd, dan dient u zich uiterlijk twee werkdagen voor aanvang af te melden via info@creditexpo.be.

Bij een “No-Show” kan een bedrag van 150 euro in rekening worden gebracht. U kunt echter ook een collega in uw plaats laten komen met uw toegangsbewijs.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen:

Contact