logo

Inschrijven als bezoeker

Meld u hieronder aan voor een gratis bezoek aan Credit Expo op donderdag 18 oktober 2018 in Docks Dome te Brussel.

Programma

Credit Expo 2018 is gratis toegankelijk als u in het bezit bent van een persoonlijke uitnodiging met registratiecode van één van de exposanten of als u tot de doelgroep behoort. Controleer dit eerst.

BEHOORT U TOT DE DOELGROEP?

Dan kunt u zich tot en met woensdag 17 oktober 2018 gratis registreren. Klik op de link hieronder en volg de aanwijzingen. Aansluitend ontvangt u per e-mail een toegangsbewijs.

Inschrijven zonder registratiecode

Op donderdag 18 oktober 2018 kunt u zich desgewenst ook nog aan de ingang van Flanders Expo registreren.  Als u tot de doelgroep behoort zijn er in geen enkel geval kosten aan uw registratie verbonden.

HEEFT U EEN REGISTRATIECODE? 

Dan kunt u zich tot en met donderdag 18 oktober 2018 gratis registreren. Klik op de link hieronder en volg de aanwijzingen. Aansluitend ontvangt u per e-mail een toegangsbewijs.

Inschrijven met registratiecode

BEHOORT U NIET TOT DE DOELGROEP? 

Als u niet tot de doelgroep behoort en u bent niet in het bezit van een registratiecode, dan kunt u zich op donderdag 18 oktober 2018 op de beurslocatie aan de ingang registreren tegen een tarief van 200 euro exclusief BTW. U ontvangt dan na afloop van uw bezoek aan Credit Expo een factuur.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen

Alle contactgegevens