Op 20 april 2023 won AiVidens tijdens Credit Expo de 4de editie van de IvKM Credit Management Innovation Award. In 2022 overtuigde Justified de jury. In 2019 mocht Unpaid de trofee mee naar huis nemen. La-On schreef de eerste editie in 2018 op hun naam. Is de 5de editie voor uw bedrijf?

De IvKM Credit Management Innovation Award (een initiatief van het IvKM, Instituut voor Kredietmanagement vzw, i.s.m. Credit Expo) is bedoeld om organisaties te belonen die met succes een innovatieproject hebben afgerond dat heeft geleid tot een aantoonbare positieve doorbraak in de manier waarop credit management in België plaats vindt.

De jury is op zoek naar bijzondere, baanbrekende, innovatieve en verrassende initiatieven die een significant aantoonbaar positief effect hebben gehad op de kwaliteit van credit management. De resultaten van het innovatieproject dienen in 2023 waarneembaar te zijn.

Stel uw kandidatuur voor 29 maart 2024

Bent u partner/exposant van Credit Expo België 2024 én heeft uw bedrijf met succes een innovatieproject afgerond? Stel dan nu uw kandidatuur voor de IvKM Credit Management Innovation Award. Meldt u aan via het online formulier en stel uw case voor aan de hand van de enquêtevragen. Misschien wint uw bedrijf op 25 april 2024 tijdens Credit Expo te Affligem de 5de editie van deze Award.

AANMELDINGSFORMULIER KANDIDATUUR