Donderdag 25 april 2024 om 09u30 opende presentatrice Mariska Blommaert de 8ste editie van de jaarlijkse hoogmis van de Belgische Credit Management sector in De Montil te Affligem. Het centrale congresthema was dit jaar Artificial Intelligence. Een baanbrekende  technologie die een hoge vlucht neemt binnen het Credit Management.

De beproefde congresformule van Credit Expo met focus op kennisoverdracht en ruime netwerkmogelijkheden, bewees wederom haar toegevoegde waarde. Met 26 event-partners en 23 presentaties was er voor de 340 deelnemers veel te beleven. In de netwerkruimte met de 4 gratis cateringeilanden was er genoeg gelegenheid voor een hapje en een drankje tussendoor. De presentaties en seminars met hun grote verscheidenheid aan thema’s en klantcases waren van hoog niveau. De reacties van talrijke partners op sociale media vatten het goed samen.

Dank aan alle partners

Organisatoren Serge van Groningen en Bart Spiessens : “Een woord van dank gaat uit naar al onze partners, die dankzij hun ondersteuning, toewijding en vertrouwen Credit Expo België 2024 tot een succes gemaakt hebben. In het bijzonder onze Platinum Partners POM en Intrum. Zonder hen zou Credit Expo niet mogelijk zijn en hebben de 280 aanwezigen een bijzondere congresdag mogen meemaken.”

POM wint de IvKM Credit Management Innovation Award 2024

Er waren dit jaar drie genomineerden voor de 5de editie van de IvKM Credit Management Innovation Award, die voor de deskundige jury van het IvKM mochten aantonen wat zij aan vernieuwing op het gebied van creditmanagement hebben bijgedragen:  Quadient, AiVidens en POM. De pitches waren allemaal goed onderbouwd en de jury stond voor een moeilijke beslissing. Een fraaie award, een bloemenboeket en de traditionele bubbels kregen een goede bestemming met winnaar POM.

Fotoverslag

Een uitgebreid fotoverslag kunt u vinden op de Facebookpagina van Credit Expo. Staat u ook op de foto?

Volgende Credit Expo : donderdag 27 maart 2025

Na de prijsuitreiking werd de 8de editie van Credit Expo België afgesloten met een netwerkborrel. Het was een mooie dag, waar hopelijk iedereen (bezoekers en partners) met genoegen op kan terugblikken.

We kijken uit naar de 9e editie die op 27 maart 2025 zal plaatsvinden in De Montil te Affligem. Bent u werkzaam als Credit of Finance Manager? Zet de datum dan alvast in uw agenda voor een nuttig bezoek.

Interesse om deel te nemen als partner/exposant? Contacteer de organisatoren.

Bron: Credit Expo België