POM helpt organisaties in uiteenlopende sectoren om vlotter, klantvriendelijker en socialer te innen, tegen lagere kosten.

Ons geavanceerde technische platform combineren we met een mensgerichte benadering. Zo kunnen we het slimste betaalproces faciliteren. We verbeteren de performance van bedrijven en maken het betaalproces voor de betaler zo eenvoudig mogelijk.

Met onze slimme software kunnen organisaties makkelijk facturen aanmaken, verzenden en automatisch opvolgen. Dankzij gebruiksvriendelijke betaalmogelijkheden zoals QR-codes en betaallinks, worden meer facturen op tijd betaald.

Tot 40 procent van de debiteuren betaalt binnen 24 uur na de ontvangst van een betaalverzoek van POM. Ook het aantal herinneringen vermindert aanzienlijk, tot 18 procent.

Deze manier van werken zorgt dus voor lagere inningskosten, een hogere inningsgraad, meer klanttevredenheid en een hoger klantbehoud. Bovendien hebben onze klanten de flexibiliteit om hun inningsproces continu bij te sturen.

Onze missie is om een aangename en moeiteloze gebruikerservaring te bieden: gebruik je POM, dan betaal je met een glimlach. Dat maakt ons de preferred partner van meer dan 2000 klanten voor invoice, payment en collection automation.

Bedrijfsnaam POM
Adres Lange Gasthuisstraat 29A bus 8
Postcode 2000
Plaats Antwerpen
Land Belgium
Internet www.pom.be
E-mail siska@pom.be