Credit Expo België – 25/04/2024 – De Montil – Affligem
09u30 – 10u15 / Zaal Andromeda (plenaire sessie)
Seminar : POM
Sprekers : Sam Hendrickx & Michiel Vandendriessche, AI experten Raccoons
Taal van de presentatie: Nederlands
POM is Platinum Partner van Credit Expo België 2024

Generatieve AI – een blik op de toekomst

Dit jaar is artificiële intelligentie (AI) het centrale congresthema van Credit Expo België. Sinds de lancering van ChatGPT is AI (en generatieve AI in het bijzonder) alomtegenwoordig.

Bijna drie op de vier Belgen zien hun dagelijks leven binnen vijf jaar volledig veranderen door de toenemende invloed van AI in onze samenleving.

Ook in de bedrijfswereld zorgt de komst van AI voor een resem aan nieuwe mogelijkheden. Het potentieel van AI om bedrijfsprocessen te verbeteren en versnellen is enorm.

Tegelijkertijd roept de nieuwe technologie ook vragen op. Wat is bijvoorbeeld het effect van AI op de arbeidsmarkt? En hoe zit het met onze privacy?

Als hoofdsponsor van Credit Expo België 2024 nodigt POM de Belgische AI experten Sam Hendrickx en Michiel Vandendriessche uit voor een keynote presentatie over generatieve AI.

Sam en Michiel delen hun AI expertise regelmatig in de media. Zo waren ze eerder al te gast in de studio bij Radio 1, Studio Brussel, Kanaal Z, … en verschenen er interviews in o.a. De Tijd en De Morgen. Met hun bedrijf Raccoons maken ze digitale producten waar AI ingebouwd zit.

In hun keynote presentatie verkennen ze de duizelingwekkende mogelijkheden van generatieve AI aan de hand van live demo’s.

Ze laten zien hoe grote techbedrijven zoals Google, Microsoft, Apple, … AI nu reeds in hun producten en platformen integreren.

Ze duiken in de baanbrekende modellen, algoritmes en tools die de AI-revolutie aansturen.

Via concrete use cases tonen ze hoe ook jouw organisatie AI als hefboom kan gaan inzetten. Bijvoorbeeld om je productiviteit een boost te geven of een betere service te bieden aan je klanten. Ook de impact van AI op credit management komt aan bod.

Mis deze eye-opening keynote niet! Het is de perfecte opener voor een dag boordevol inspiratie, trends, innovaties en best practices in credit management en AI.

Afspraak op 25 april om 9u30 op Credit Expo in De Montil te Affligem.

Nog niet ingeschreven als bezoeker? Vraag hier je gratis e-ticket (*) aan.

(*) Credit Expo is gratis toegankelijk als je tot de bezoekersdoelgroep behoort.