Op donderdag 21 november 2019 vindt de vijfde editie van het credit management evenement “Credit Expo België” plaats, net als in 2016 opnieuw in de Brabanthal te Leuven. Credit Expo is de enige vakbeurs én het grootste evenement op het gebied van credit management in België. U kunt als bezoeker gratis deelnemen aan uiteenlopende seminaries. Diverse prominente sprekers zullen ingaan op trends en actualiteiten met betrekking tot credit (risk) management. Het programma is nu bekend gemaakt. Het voorlopige programma, met de korte inhouden van de presentaties, vindt u op www.creditexpo.be/programma. Dit programma wordt regelmatig geactualiseerd en aangevuld.

De keynote over innovatie en credit management wordt op uitnodiging van hoofdsponsor Mail to Pay verzorgd door topspreker Jef Staes.

Alle seminaries zijn vrij toegankelijk. U hoeft zich niet apart per seminarie aan te melden voor deelname. Er geldt “vol is vol”. Zorg dat u op tijd bij de zaal aanwezig bent om verzekerd te zijn van een plaats.

Bent u als credit manager, credit controller, debiteurenbeheerder, financieel manager of uit hoofde van een andere functie betrokken bij de inzet van oplossingen op het gebied van credit management binnen uw eigen organisatie? Dan kunt u Credit Expo gratis bezoeken. Het enige wat u hoeft te doen is online registreren via deze link.

Op de beursvloer ontmoet u toonaangevende dienstverleners in credit management, waaronder de hoofdsponsors Bureau van Dijk en Mail to Pay, en kunt u netwerken met honderden vakgenoten.

Credit Expo biedt een overzicht van de Belgische markt voor kredietmanagement en daaraan gerelateerde producten en diensten. Gespecialiseerde bedrijven tonen innovatieve tools en technieken om uw cashflow te optimaliseren en kredietrisico’s te minimaliseren zonder daarbij klantrelaties onnodig onder druk te zetten.

Deze vakbeurs wordt georganiseerd door Next Level Academy BV uit Amsterdam, in samenwerking met het IvKM (Instituut voor Kredietmanagement).