Mail to Pay, één van de hoofdsponsors van Credit Expo België 2019, heeft Jef Staes als keynote spreker aangetrokken voor de vijfde editie van het creditmanagement event op 21 november in de Brabanthal te Leuven. Luc Verstraete (Managing Director Mail to Pay  België): “Naast een blik op onze innovaties binnen creditmanagement laten we de bezoekers graag vanuit een breder perspectief kennismaken met innovatie en verandering in ondernemingen. Wij zijn ongelofelijk blij dat Jef Staes een voordracht komt geven met als titel ‘Innovatie in creditmanagement, een niet te missen opportuniteit‘.”

Over rode apen en passieloze schapen

Jef Staes is een expert in innovatie en change. Hij ontwikkelde een concept om transformatieprocessen binnen ondernemingen tot een goed einde te brengen. Jef is auteur van de bestsellers ‘Mijn organisatie is een oerwoud’, ‘Mijn manager is een held’ en ‘Ik was een schaap’. Zijn verhalen over rode apen en passieloze schapen tonen op een verrassende manier hoe mensen in bedrijven omgaan met nieuwe ideeën. Ze tonen ook de zwakke plekken in de wendbaarheid van organisaties, maar bovenal leveren ze handvaten om het innovatievermogen binnen ondernemingen te vergroten.

Introspectie in uw eigen onderneming

Jef Staes is een keynote spreker die reeds honderden zalen vulde voor een heel divers publiek. De doelstelling is steeds: managers, medewerkers en teams leren omgaan met verandering. Zijn verrassende insteek levert stof tot nadenken. Met zijn boeiende metaforen én flamboyante vertelstijl neemt hij zijn toehoorders mee op een tocht van introspectie in hun eigen onderneming.

Innovatie van Mail to Pay

Luc Verstraete: “Veel van wat Jef vertelt, sluit naadloos aan bij de ziens- en werkwijze van Mail to Pay. Wij zijn immers de game changer van het hedendaagse creditmanagement. Door jarenlange ervaring in creditmanagement te combineren met de laatste innovaties is het Mail to Pay gelukt een platform te ontwikkelen dat direct kan bijdragen aan de financiële gezondheid van een organisatie en haar debiteuren.”

Deze innovatieve aanpak leverde Mail to Pay in 2018 in Nederland de ‘Credit Management Innovation Award’ op, die tijdens Credit Expo werd uitgereikt.

Luc Verstraete: “Optimale communicatie. Het juiste communicatiemiddel, op het juiste moment met de gepaste tone of voice bij de juiste debiteur. Daar gaat het om. Er wordt daarbij sterk ingezet op machine learning en robotisering. ‘Debtor process automation’ omvat al deze onderdelen. Mail to Pay zorgde ervoor dat de Nederlandse invorderingsmarkt grondig door elkaar geschud is. We helpen uw debiteuren om klant te blijven, en we verhinderen schuldophogingen en eventuele verdere stappen.”

Sinds begin 2019 heeft deze innovator ook zijn pijlen op België gericht. Luc Verstraete, met ervaring in creditmanagement bij onder andere Belgian Shell en Telenet, staat samen met zijn team in voor de verankering van Mail to Pay op de Belgische markt.

Gratis inschrijven voor de keynote sessie van Jef Staes

De lezing is enkel gratis toegankelijk na inschrijving. Schrijf u via de button hieronder snel in en woon deze leerrijke én humoristische voordracht gratis bij. U bent meteen ook gratis ingeschreven voor Credit Expo. Reeds ingeschreven voor Credit Expo, maar nog niet voor de sessie van Jef Staes afzonderlijk? Dan dient u alsnog via deze button specifiek voor Jef Staes in te schrijven.