Mail to Pay vindt in Aangetekend Mailen een nieuwe partner. Met het aansluiten van Aangetekend Mailen op het Mail to Pay systeem kunnen opdrachtgevers van Mail to Pay eenvoudig, rechtsgeldig en geheel digitaal, aangetekende berichten versturen. De klanten van deze opdrachtgevers kunnen hier direct op reageren of overgaan tot betaling. Dit voorkomt onnodige verhogingen door bijvoorbeeld WIK of administratie kosten. Wat weer resulteert in een betere klantbeleving bij de klant.

Rody Heijstek (CEO, Mail to Pay): “Wij zijn erg blij met de samenwerking met Aangetekend Mailen. Door het toevoegen van de Aangetekend Mailen dienst aan ons Platform, is onze software nog completer. Onze opdrachtgevers hebben nu een extra mogelijkheid om het aanmaantraject te digitaliseren. Een uniek product in de credit management branche.”

Philip Voogt (Commercieel Directeur, Aangetekend Mailen): “De dienst Aangetekend Mailen wordt door diverse klanten actief en met succes ingezet binnen het credit management proces, zodoende kwamen wij Mail to Pay regelmatig in de markt tegen. Door de integratie van de dienst in de Mail to Pay workflow wordt het voor (bestaande)opdrachtgevers nog makkelijker om het creditmanagement proces volledig te automatiseren.”

Bron: Mail to Pay

Gerelateerd nieuws: