In 2019 won Unpaid de IvKM Credit Management Innovation Award. Unpaid is een Gentse scale-up die in 2016 opgericht werd door Jeroen De Man binnen De Groote – De Man, het advocatenkantoor waar hij partner is. “De jury was vooral gecharmeerd door de combinatie van enerzijds de juridische aanpak uit de advocatuur en anderzijds de sterke focus op het ondernemerschap”, aldus professor Ludo Theunissen, voorzitter van de jury en tevens voorzitter van het IvKM.

Heeft uw bedrijf ook met succes een innovatieproject afgerond dat heeft geleid tot een aantoonbare positieve doorbraak in de manier waarop Credit Management in België plaatsvindt? Meld u dan nu aan voor de pre-nominaties. Misschien wint uw bedrijf op 21 april 2022 tijdens het vernieuwde Credit Expo in Affligem de IvKM Credit Management Innovation Award 2022.

De jury is op zoek naar bijzondere, baanbrekende, laterale, innovatieve, verrassende initiatieven die een significant, aantoonbaar positief effect hebben gehad op de kwaliteit van credit management. Het project dient te zijn uitgevoerd en afgerond in 2021 zodat de resultaten in 2022 waarneembaar zijn.

Alle organisaties die werkzaam zijn in België kunnen meedoen aan de IvKM Credit Management Innovation Award 2021 verkiezing. Inschrijvingen voor de pre-nominaties dienen uiterlijk op vrijdag 25 maart 2022  binnen te zijn. Vul dan hieronder het online formulier in.

Meld uw innovatieproject hier aan voor de pre-nominaties

Alle aanmeldingen worden beoordeeld door een onafhankelijke jury die finaal drie nominaties zal toekennen. De uiteindelijke winnaar wordt aangewezen door de jury tijdens een feestelijke uitreiking tijdens Credit Expo België op donderdag 21 april 2022 in De Montil te Affligem.