Eric Van den Broele, Graydon Belgium en Serge Bossant, EOS Aremas Belgium

Seminar EOS Aremas & Graydon
Sprekers: Eric Van den Broele (Senior Manager Research & Development, Graydon Belgium) en Serge Bossant (Sales & Business Development Manager, EOS Aremas Belgium)
Taal van de presentatie: Nederlands
18/10/2018 (10u00 – 10u45) – zaal 3

De nieuwe faillissementswet en de hervorming van het vennootschapsrecht: impact op uw creditmanagement

Dit jaar doet er zich een aardverschuiving voor binnen het insolventie- en vennootschapsrecht. De nieuwe faillissementswet en de hervorming van het ondernemingsrecht werden goedgekeurd en zijn van toepassing. Wat is de invloed van deze nieuwe visie van de wetgever op de beoordeling van de kredietwaardigheid en solvabiliteit van uw klanten? Op welke manier heeft dit alles ook een aanzienlijke impact op uw invorderingsmogelijkheden? EOS Aremas Belgium zal tijdens deze sessie, in samenwerking met haar gastspreker Eric Van den Broele, senior manager Research en Development van Graydon Belgium, U een samenvatting geven van de belangrijkste wijzigingen die een invloed zullen hebben op uw creditmanagement.

Ontdek het volledige seminarieprogramma van Credit Expo 2018

Schrijf u nu gratis in als bezoeker

Alle seminaries zijn gratis. U hoeft zich niet apart aan te melden. Er geldt ‘vol is vol’. Zorg dat u op tijd bij de zaal aanwezig bent om verzekerd te zijn van een plaats.