Op donderdag 21 november 2019 wordt de vijfde editie van Credit Expo georganiseerd, het grootste kennis en netwerkevenement voor de creditmanagementsector in België. Credit Expo is een landelijke vakbeurs met meer dan 20 informatieve seminaries voor bezoekers die professioneel met credit (risk) management bezig zijn. De voorbereidingen en de standenverkoop zijn begonnen.

Credit Expo België 2019 wordt dit jaar georganiseerd in de Brabanthal te Leuven. Verder wordt de “IvKM Credit Management Innovation Award 2019” dit jaar tijdens de Credit Expo voor de tweede keer uitgereikt. De Innovation Award is een initiatief van onze partner IvKM (Instituut voor Kredietmanagement).  Ook uw bedrijf kan hieraan deelnemen.

Als centraal thema is er gekozen voor het thema ‘Credit Management & Digitale Transformatie‘, een hot topic in de sector. Tijdens het seminarieprogramma zal hieraan uitgebreid aandacht geschonken worden.

De exposantendoelgroep bestaat onder andere uit creditmanagement software, e-invoicing software, mandaat payment serviceproviders, dataleveranciers B2C en B2B, handelsinformatie, software voor big data analyses, kredietverzekeraars, factoringbedrijven, opleidingsinstituten, detacheringbureaus, deurwaarderskantoren en incassobureaus.

Wij nodigen u graag uit om uw bedrijf opnieuw als exposant te presenteren op Credit Expo België.

In de brochure die u hieronder kunt downloaden staan alle details beschreven en vindt u ook het inschrijvingsformulier. U kunt tevens het standenplan van de beurs raadplegen.

Wilt u meteen standruimte reserveren om een goede plaats te verzekeren? Contacteer Bart Spiessens, Marketing & Sales Manager, M: +32 (0)473 89 42 20, E: bart@creditexpo.be

Projectteam Credit Expo België 2019
Next Level Academy BV
Jan Vrijmanstraat 293  –  NL-1087 MN Amsterdam
T: +31 (0)20 672 1371

www.creditexpo.be