logo

IvKM Credit Management Innovation Award 2019

Wint uw bedrijf de 2de editie van de “IvKM Credit Management Innovation Award”?

De IvKM Credit Management Innovation Award is bedoeld voor mensen en/of organisaties die met succes een innovatie project hebben afgerond dat heeft geleid tot een aantoonbare positieve doorbraak in de manier waarop credit management in België plaatsvindt.

‘Als vereniging hechten we veel waarde aan vernieuwing in de creditmanagement sector’, legt Prof. Ludo Theunissen (voorzitter IvKM) uit. ‘Met deze Award willen we iedereen die in het vak werkzaam is stimuleren om innovatieve ideeën met de hele markt te delen.’

De jury is op zoek naar bijzondere, baanbrekende, laterale, innovatieve, verrassende initiatieven die een significant, aantoonbaar positief effect hebben gehad op de kwaliteit van credit management. Het project dient te zijn uitgevoerd en afgerond in 2018 zodat de resultaten in 2019 waarneembaar zijn.

Alle organisaties die werkzaam zijn in België kunnen meedoen aan de 2de editie van de IvKM Credit Management Innovation Award verkiezing. Inschrijvingen voor de pre-nominaties dienen uiterlijk op maandag 28 oktober 2019 binnen te zijn. Vul hiervoor het online formulier in.

Alle aanmeldingen worden beoordeeld door een onafhankelijke jury die finaal drie nominaties zal toekennen. De uiteindelijke winnaar wordt aangewezen door de jury tijdens een feestelijke uitreiking op de 5de editie van Credit Expo België op donderdag 21 november 2019 in de Brabanthal te Leuven.

Meld uw bedrijf online aan voor de pre-nominaties

Wie waren genomineerd voor de 1ste editie in 2018?

Winnaar van de editie 2018 : La-On Lawyers