Op donderdag 18 oktober 2018 wordt de 4de editie van “Credit Expo” georganiseerd, het grootste evenement voor de creditmanagementsector in België. Credit Expo is een landelijke vakbeurs met meer dan 20 informatieve seminaries voor bezoekers die professioneel met debiteurenbeheer bezig zijn.

De voorbereidingen en de standenverkoop zijn begonnen. Als organisator willen we graag rekening houden met de opmerkingen en behoeftes van onze trouwe exposanten. Vandaar dat wij een aantal aanpassingen in het concept hebben aangebracht.

Credit Expo 2018 wordt mede op verzoek van de exposanten voor het eerst georganiseerd in de nieuwe evenementenhal ‘Docks Dome’ te Brussel. Met de keuze voor Brussel willen we Credit Expo een nationale uitstraling geven en meer Franstalige bezoekers aantrekken.

Een andere nieuwigheid is de uitreiking van de “IvKM Credit Management Innovation Award” tijdens Credit Expo. De Award is een initiatief van onze partner IvKM (Instituut voor Kredietmanagement).  Ook uw bedrijf kan hieraan deelnemen.

Als centraal thema is er gekozen voor “Credit Management en maatschappelijke waardecreatie”, een hot topic in de sector. Tijdens het seminarieprogramma zal hieraan uitgebreid aandacht geschonken worden.

De exposantendoelgroep bestaat onder andere uit creditmanagement software, e-invoicing software, mandaat payment serviceproviders, dataleveranciers B2C en B2B, handelsinformatie, software voor big data analyses, kredietverzekeraars, factoringbedrijven, opleidingsinstituten, detacheringbureaus, deurwaarderskantoren en incassobureaus.

Wij nodigen u graag uit om uw bedrijf opnieuw als exposant te presenteren op Credit Expo België

In de brochure die u hieronder kunt downloaden staan alle details beschreven en vindt u ook het inschrijvingsformulier. U kunt tevens het standenplan van de beurs raadplegen.

In de komende weken nemen wij graag contact met u op om uw plannen voor deze editie te bespreken.

Wilt u meteen standruimte reserveren om een te verzekeren? Contacteer Jeroen Otter, Sales Manager, M: +31 (0)6 129 604 18, E: jeroen@creditexpo.be

Projectteam Credit Expo Belgie 2018
Next Level Academy BV
Jan Vrijmanstraat 293  –  NL-1087 MN Amsterdam
T: +31 (0)20 672 1371 www.creditexpo.be