Creditsafe, The Global Business Intelligence Experts, heeft aangekondigd dat er 17 nieuwe landen worden toegevoegd aan haar globaal platform vanuit het Midden-Oosten en Noord-Afrika.

Bedrijven hebben nu de mogelijkheid om direct, online toegang te krijgen tot financiële bedrijfsrapporten in de volgende landen: Bahrein, Benin, Burkina Faso, Congo Kinshasa, Egypte, Jordanië, Koeweit, Libanon, Oman, Palestina (West Bank en Gaza), Qatar, Saoedi-Arabië, Soedan, Syrië, Verenigde Arabische Emiraten, West-Sahara en Jemen. Deze nieuwe internationale update zorgt ervoor dat de Creditsafe online-database meer dan 240 miljoen bedrijfsrapporten in meer dan 100 landen ter beschikking heeft.

Creditsafe heeft in september 2016 reeds aangekondigd dat er 18 landen werden toegevoegd aan het platform vanuit Europa en Azië, waaronder 40 miljoen Chinese bedrijven. Dit heeft geleid tot een toename van 33% is inzake de dekking van financiële bedrijfsinformatie wereldwijd.

Emma Germano, Country Manager Creditsafe Belgium, verklaart: “Business intelligence die betrouwbaar, geloofwaardig en accuraat is, is essentieel voor zaken in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Het effectief begrijpen van de financiën, de betalingsgewoonten en de betalingstendensen van bedrijven in de regio kunnen helpen om risico’s te verminderen wanneer men internationaal handelt.”

“Door deze gebieden toe te voegen aan ons wereldwijde platform kunnen wij nu een onmiddelijk beschikbaar financieel bedrijfsrapport of een nieuw onderzoek aan onze klanten overal ter wereld aanbieden.”

“Deze dekking zorgt er tenslotte voor dat we de klanten toegang kunnen geven tot onze internationale expertise, het vermogen om van andere regio’s te leren en het zien van de veranderingen in de financiële systemen. Het helpt onze klanten slimmere en economisch levensvatbare zakelijke beslissingen te maken.”

Bron : Creditsafe