Voor de trouwe partners/exposanten van Credit Expo was het uitstel van het evenement door corona een gemis, want Credit Expo is en blijft het belangrijkste fysieke podium voor de Belgische Credit Management sector om jaarlijks nieuwe producten, diensten, trends en ontwikkelingen te presenteren.

Fysiek zakendoen

Hoewel COVID-19 helaas nog steeds niet volledig uit beeld is, zien we momenteel een kentering in de markt. Na een jaar van online webinars, horen we steeds vaker geluiden dat er grote behoefte is om fysiek bij elkaar te komen. Zakendoen is immers vooral een sociaal proces: een kop koffie drinken, ‘face to face’ over zaken praten en elkaar de hand schudden. Dat is waar het vernieuwde Credit Expo voor staat: een professionele omgeving, waar vakgenoten elkaar op één dag persoonlijk kunnen ontmoeten en waar zij de laatste kennis, ervaringen en ontwikkelingen op het gebied van Credit Management met elkaar kunnen delen.

Nieuwe ontwikkelingen

Het centrale thema ‘Skills for the digital age’ van Credit Expo 2021 is door corona in een stroomversnelling gekomen. (Internationaal) overleg, maar ook klantcontact kan dankzij toepassingen als Zoom, Skype of Teams veel sneller plaatsvinden. Ook zien we de opkomst van nieuwe toepassingen van bestaande technologieën, zoals PSD2, fors toenemen. Als Credit Manager is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van dit soort ontwikkelingen en daarvoor biedt Credit Expo een hoogwaardig platform.

Technologie

Credit Expo streeft ernaar een breed platform te zijn voor de Belgische Credit Management sector in de breedste zin van het woord. Technologie speelt tegenwoordig in alle deelgebieden een belangrijke rol, maar het gaat er vooral ook om hoe de technologie ingezet wordt. Uiteindelijk gaat het in Credit Management in de kern nog steeds om het managen van kredietrisico’s, op tijd betaald te worden en tegelijk de relatie met de klant goed houden. Technologie is daarbij dienend, maar de Credit Manager moet natuurlijk wel weten hoe deze technologie werkt en effectief kan worden ingezet. Tijdens Credit Expo 2021 hebben bezoekers de unieke gelegenheid om op één dag kennis, contacten en ervaringen uit te wisselen.

Deelnemende partners 2021

Onze partners staan aan de basis van het succes van Credit Expo. We zijn daarom dankbaar en zeer verheugd dat de eerste 10 partners hun deelname aan Credit Expo België 2021 hebben bevestigd: Collenda, IvKM, Justified, Mail to Pay, S4Dunning, SOA People, Studio Legale, Signicat, Trends Business Information, Twikey.

U kunt deze en de andere partners die de komende maanden gaan inschrijven op donderdag 14 oktober 2021 dus live ontmoeten in De Montil te Affligem.

Bent u zelf actief in de sector en bent u geïnteresseerd om deel te nemen als partner? Neem dan contact op met Bart Spiessens via 0473894220 of bart@creditexpo.be

Vakinhoudelijk programma

Naast de aanwezigheid van partners worden er op donderdag 14 oktober tijdens het congres gedurende de hele dag diverse inspirerende en informatieve keynotes en presentaties gegeven. Door de grote diversiteit aan onderwerpen zullen er voor elke bezoeker interessante workshops zijn, wat een bezoek aan Credit Expo extra waardevol maakt.

Coronaproof

Dankzij het voorspoedig verlopen van het vaccinatieprogramma en daarmee samenhangende ontwikkelingen op het gebied van versoepelingen, hebben wij er een goed gevoel over dat Credit Expo op donderdag 14 oktober als fysiek event veilig kan plaatsvinden. Mochten er toch nog steeds voorschriften van de overheid gelden, zoals bijvoorbeeld het tonen van een vaccinatiebewijs, dan worden deze uiteraard nageleefd. Veiligheid en gezondheid staan boven alles.

Bent u als Credit Manager of als financieel manager direct betrokken bij het Credit Management van uw organisatie? Registreer u dan voor een gratis bezoek via de volgende link:

GRATIS AANMELDEN ALS BEZOEKER VOOR CREDIT EXPO BELGIE 2021