Op donderdag 21 november 2019 organiseert Next Level Academy in samenwerking met het Instituut voor Kredietmanagement (IvKM) in de Brabanthal te Leuven de 5de editie van Credit Expo, het grootste kennis en netwerkevenement voor de creditmanagementsector in België. Credit Expo is een landelijke vakbeurs met meer dan 20 informatieve seminaries voor bezoekers die professioneel met credit (risk) management bezig zijn.

De bezoekersregistratie is vanaf heden geopend.

Registreer uzelf online als gratis bezoeker

Nadat u alle stappen in de online registratie heeft doorlopen, ontvangt u per automatische email een registratiebevestiging. In deze registratiebevestiging treft u de link naar uw e-ticket.

Credit Expo is gratis toegankelijk voor eindgebruikers en beleidsbepalers ten aanzien van oplossingen op het gebied van credit management en debiteurenbeheer.
Als u in één van de volgende functies werkzaam bent, behoort u tot de doelgroep en heeft u gratis toegang tot Credit Expo: Controller, Credit analyst, Credit controller, Credit manager, Credit risk manager, Financieel directeur, Financieel manager, Hoofd debiteurenbeheer, ICT manager, Inkoopmanager, Manager collections, Medewerker debiteurenbeheer, Risk manager, Treasury manager.

Meer informatie over de toegangspolicy van Credit Expo vindt u via deze link.

Deelnemen als exposant?   >> meer info

Bron: www.creditexpo.be