TriFinance en OnGuard hebben getekend als hoofdsponsor voor de eerste editie van Credit Expo in België op woensdag 14 oktober 2015 in Flanders Expo te Gent.

Walter Deprins, Director Process Improvement TriFinance: “Voor TriFinance is het de eerste maal dat we deelnemen aan de Credit Expo. Onze deelname kadert in de evolutie van TriFinance om – mede ondersteund door het partnership met OnGuard – onze expertise in het Credit Management domein, en bij uitbreiding het volledige Order-to-Cash proces te onderlijnen.

TriFinance is verder geëvolueerd en biedt naast tijdelijke ondersteuning ook projectexpertise naar de optimalisatie van processen, gecombineerd en ondersteund door kwalitatieve software. De Credit Expo is het uitgelezen platform om professionals te onmoeten en inzichten en ervaringen te delen.”

Michael Facey, Global Marketing & Product Management Manager OnGuard Holding: “OnGuard is hoofdsponsor van het eerste uur van de Nederlandse editie van Credit Expo. Wij zijn ervan overtuigd dat de Belgische editie van Credit Expo een belangrijke aanjager is voor de verdere ontwikkeling van de markt voor credit management in België.

De laatste jaren werkt OnGuard actief samen met lokale business partners, zoals TriFinance. De combinatie van OnGuard’s wereldwijde oplossing met implementatie en advies door de lokale partners verzekert klanten van een low risk-high value project. Het gezamenlijke sponsorship van deze eerste Credit Expo in België is daarom een logische stap.

Credit Expo is een uniek evenement waar credit managers kunnen netwerken met vakgenoten en kennis kunnen maken met innovatieve dienstverleners in de creditmanagement branche. OnGuard gelooft sterk in het belang van nauwe samenwerking met alle betrokkenen in en bij het vakgebied. Zo ondersteunen wij, naast de Vereniging voor Credit Management in Nederland, sinds de oprichting in 2006, ook het Instituut voor Kredietmanagement in België.”

Serge van Groningen, Organisator Credit Expo: “Wij zijn zeer verheugd dat TriFinance en OnGuard zich als hoofdsponsor hebben verbonden aan de eerste editie van Credit Expo in België. De Belgische markt voor credit management is momenteel volop in ontwikkeling. Veel bedrijven zijn bezig met de professionalisering van het credit management binnen hun organisatie. Tegelijkertijd lopen diverse toonaangevende Belgische bedrijven voorop met een vooruitstrevende en succesvolle credit management strategie.

De Belgische economie groeit gestaag. Wij verwachten dat deze groei zich op termijn zal vertalen in een toenemende vraag naar innovatieve credit management dienstverlening en ondersteuning. Met de organisatie van Credit Expo in België willen wij graag een actieve bijdrage leveren om in deze behoefte te voorzien. Door deelname van TriFinance en OnGuard als hoofdsponsor aan de eerste editie van Credit Expo in België, hebben wij er alle vertrouwen dat wij hierin zullen slagen.”

Meer informatie inzake Credit Expo België

Bron: www.creditexpo.be