Op woensdag 14 oktober 2015 vindt de eerste editie van het credit management evenement “Credit Expo België” plaats in Flanders Expo te Gent. Deze vakbeurs wordt georganiseerd door Next Level Amsterdam, in samenwerking met het IvKM (Instituut voor Kredietmanagement).

Met naar verwachting meer dan 400 bezoekers, 38 standhouders en 25 seminaries is Credit Expo de eerste en enige vakbeurs op het gebied van credit management in België.

Deze vakbeurs wordt georganiseerd door Next Level Academy BV uit Amsterdam, in samenwerking met het IvKM (Instituut voor Kredietmanagement). Met naar verwachting meer dan 400 bezoekers, 38 standhouders en 25 seminaries is Credit Expo de eerste en enige vakbeurs op het gebied van credit management in België.

Credit Expo biedt een overzicht van de Belgische markt voor kredietmanagement en daaraan gerelateerde producten en diensten. Gespecialiseerde bedrijven tonen innovatieve tools en technieken om uw cashflow te optimaliseren en kredietrisico’s te minimaliseren zonder daarbij klantrelaties onnodig onder druk te zetten. Er staan diverse prominente Nederlands en Engelstalige sprekers op de agenda die uiteenlopende thema’s met betrekking tot credit management de revue laten passeren.

Na de formele opening om 09u30 door IvKM-voorzitter Ludo Theunissen, geeft Ludovic Subran een keynote speech met als titel ‘Made in Belgium: Opportunities and risks for Belgian exports’. Ludovic is Chief Economist en Hoofd van het Economic Research team bij Euler Hermes. Hij heeft in zijn carrière al gewerkt voor het Franse Ministerie van Financiën, de Verenigde Naties en de Wereldbank. Hij doceert eveneens economie aan de HEC Business School. Hij wordt in Frankrijk als één van de meest gezaghebbende stemmen op economisch vlak beschouwd.

Ook Rosmèn Herrera, Group Credit Manager VPK Group en Credit Manager of the Year 2014 geeft een presentatie. Hij zal enkele best practices behandelen inzake credit management. Een greep uit de andere onderwerpen die aan bod komen vindt u onderaan dit persbericht. Het programma met de korte inhouden vindt u op www.creditexpo.be/bezoeken/programma

Daarnaast vindt u op de beursvloer 38 toonaangevende dienstverleners in credit management, waaronder de hoofdsponsors Trifinance en OnGuard.

Bent u als credit manager, credit controller, financieel manager of uit hoofde van een andere functie betrokken bij de inzet van oplossingen op het gebied van credit management binnen uw eigen organisatie? Dan kunt u Credit Expo gratis bezoeken na online registratie via: www.creditexpo.be

Bart Spiessens (bvba de Marketeer)
Marketing Manager Credit Expo België
M: +32 (0)473894220
E: bart@creditexpo.be

Bron: www.creditexpo.be