Credit Expo België – 25/04/2024 – De Montil – Affligem
14u45 – 15u15 / Zaal Saturnus
Seminar : Coface
Spreker : Kris Degreef (General Manager Coface Belgium & Luxemburg)
Taal van de presentatie: Nederlands
Coface is Gold Partner van Credit Expo België 2024

Ontdek hoe AI en connectiviteit uw productiviteit kunnen verhogen

Als Algemeen Directeur van Coface België en Luxemburg, zal ik graag onze visie delen over de digitalisering van onze sector. Tijdens mijn informatieve sessie van 30 minuten zal ik u laten zien hoe AI en connectiviteit uw productiviteit kunnen verbeteren.

Ik verken hoe innovatie uw werk kan versnellen en stroomlijnen, terwijl ik ook een interessante casestudy presenteer die AI vergelijkt met een menselijke risk underwriter.

In de conclusie wil ik benadrukken dat het gebruik van AI en connectiviteit niet alleen uw productiviteit kan verbeteren, maar ook kan bijdragen aan het verminderen van stress in uw dagelijkse werkzaamheden!

Nog niet ingeschreven als bezoeker? Vraag hier je gratis e-ticket (*) aan.

(*) Credit Expo is gratis toegankelijk als je tot de bezoekersdoelgroep behoort.