Toon als leverancier uw toegevoegde waarde aan meer dan 700 professionals tijdens het grootste event op het gebied van creditmanagement in België op donderdag 19 oktober 2017 te Gent.

Credit Expo wordt sinds 2015 jaarlijks georganiseerd door Next Level Academy B.V. in samenwerking met het IvKM (Instituut voor Kredietmanagement). In deze periode is Credit Expo uitgegroeid tot het grootste en meest toonaangevende evenement in België op het gebied van creditmanagement en hieraan gerelateerde producten en diensten.

Presenteer uw bedrijf tijdens het grootste event in België op het gebied van creditmanagement

Credit Expo richt zich qua bezoekers op creditmanagers, hoofden debiteurenbeheer, cash collectors, credit controllers en overige creditmanagement professionals.

Bent u actief in de sector? Dan is dit het moment om uw toegevoegde waarde aan de markt te tonen. Credit Expo biedt uniforme stands in de afmetingen 18 m² en 9 m². De stands worden kant-en-klaar geheel turn-key geleverd.

>> Klik hier voor de informatiebrochure en plattegrond van Credit Expo België 2017

Voor meer informatie over de mogelijkheden of een vrijblijvend advies kunt u contact opnemen met Bart Spiessens, Marketing & Sales Manager, E: bart@creditexpo.be, M: 0473894220

Graag tot ziens op Credit Expo 2017 op donderdag 19 oktober aanstaande in Flanders Expo te Gent.

Bron: www.creditexpo.be