Gezamenlijke stand op eerste editie van dé credit management vakbeurs in België.

Op 14 oktober 2015 nemen Credisoft en Credit Tools samen deel als Gold Partner aan de eerste editie van Credit Expo in België.

Credit Expo is hét vakevenement op het gebied van credit management en vindt plaats in Flanders Expo in Gent. Op stand 23 presenteren zij samen hun diensten aan de Belgische markt. Daarnaast verzorgen zij om 13.00 uur een interactieve productsessie in zaal 3.

Na de eerdere benoeming van Credisoft als preferred Business Partner voor de Belgische markt, is gezamenlijke deelname een logische stap. “Credit Expo België is een uitgelezen mogelijkheid om onszelf als partner te presenteren. Niet alleen met een gezamenlijke stand, maar ook met een vakinhoudelijke presentatie. We kijken uit naar een succesvol evenement”, zegt André Coleman, managing director Credisoft.

Pim van der Hagen, CEO Credit Tools B.V. vult aan: “Credit Expo is voor ons het belangrijkste externe event waar wij traditiegetrouw de nieuwste softwareontwikkelingen binnen onze pakketten voor credit management laten zien. Voor de Belgische editie verwachten we eveneens een grote belangstelling en deelname”.

Bron: www.creditexpo.be