Dun & Bradstreet is hoofdsponsor geworden van Credit Expo, het grootste evenement op het gebied van Credit Management in Nederland en België.

“Dun & Bradstreet is erg enthousiast om hoofdsponsor te zijn van de komende Credit Expo Nederland en Credit Expo België,” zegt Darren Tebbitt, Managing Director Benelux Dun & Bradstreet. “Risicomanagement is belangrijker dan ooit in deze tijden van onzekerheid. Het is van vitaal belang dat bedrijven voldoende inzicht hebben om de beste beslissingen te nemen op het gebied van credit management.”

“Er zijn meer gegevens beschikbaar dan ooit: elke dag worden 2,5 triljoen bytes aan data gecreëerd, maar aan die gegevens heb je niets tenzij je ze intelligent weet in te zetten. Met behulp van de nieuwste technologieën kunnen financiële beslissers niet alleen risico’s begrijpen en beperken, maar ook mogelijkheden identificeren hoe ze groei in het hele bedrijf kunnen stimuleren. De Credit Expo’s bieden fantastische mogelijkheden voor credit managers om inzichten te delen en informatie in te winnen over hoe ze snel en effectief meer waarde kunnen bouwen binnen hun organisatie. ”

Serge van Groningen, Organisator Credit Expo: “Wij zijn zeer verheugd dat Dun & Bradstreet zich als hoofdsponsor heeft verbonden aan Credit Expo. Dun & Bradstreet heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld van een handelsinformatiebureau dat vooral sterk was in kredietrapportages, naar een bedrijf dat door middel van analyses inzicht geeft in marktontwikkelingen en klanten ondersteunt het maximale rendement uit hun relaties te halen. Dun & Bradstreet loopt daarmee voorop in de wereld van credit management, waarin data als grondstof wordt gezien voor een betere bedrijfsvoering.”

Over Credit Expo

Credit Expo is het grootste evenement op het gebied van Credit Management in Nederland en België. Credit Expo wordt sinds 2005 georganiseerd door Next Level Academy in samenwerking met de Vereniging voor Credit Management in Nederland en het Instituut voor Krediet Management in België. Elke Credit Expo wordt door ruim 1.500 credit management professionals bezocht. De eerstvolgende Credit Expo wordt gehouden op donderdag 20 oktober 2016 in de Brabanthal in Leuven. De Nederlandse editie vindt plaats op 3 november 2016 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

banner_300x250pix_2016

Bron: www.creditexpo.be