Creditsafe verandert de manier waarop bedrijven zaken doen.
Meer dan 100.000 klanten maken gebruik van onze oplossingen om hun risk en credit management, workflows, bedrijfsbeslissingen en commerciële opportuniteiten te ondersteunen en te optimaliseren. Als meest gebruikte leverancier van handelsinformatie, beschikt Creditsafe over de grootste database aan bedrijfsinformatie wereldwijd met meer dan 320 miljoen bedrijfsgegevens.

Controleer de solvabiliteit van ondernemingen
De meest gebruikte oplossing zijn de online kredietrapporten van Creditsafe, die bedrijven toelaat om een credit check uit te voeren op hun professionele zakenrelaties, om zo de kredietwaardigheid te controleren. Met de kredietwaardigheidscore slagen we er in om 81% van de faillissementen te voorspellen 12 maanden voordat het bedrijf insolvent wordt. Onze klanten consulteren dagelijks 100 rapporten, elke 10 seconden.

Voorkom invloeden van fraude
Verder ondersteunen we bedrijven in hun risico beheer door middel van het aanbieden van compliance onderzoeken. Deze controlefunctie laat toe dat u conform bent met de wetgeving tot het voorkomen van witwaspraktijken, fraude en de financiering van terrorisme. Zo heeft u de nodige stappen ondernomen om uw onderneming en zijn/haar reputatie te beschermen.

Automatisatie van bedrijfsprocessen
Meer en meer klanten kiezen trouwens voor een geïntegreerde oplossing, waar wij de bedrijfsdata en -analyses kunnen opladen, via onze API, in hun CRM of ERP systeem. Hierdoor vereenvoudigen zij hun bedrijfsbeslissingen en hun workflows.

De Creditsafe groep
Creditsafe is van origine Noors, 100% privé-eigendom en telt 16 kantoren in 12 landen, verspreidt over 3 continenten.Vanuit het kantoor in Brussel ondersteunen ruim 30 medewerkers met veel passie ondernemers, zaakvoerders, credit & riskmanagers, financial officers en sales & marketing professionals.

Samen op de koffie
Neem gerust contact op met ons voor meer info via onze website, per email of telefonisch 02/481.88.60. Samen kunnen we vrijblijvend bespreken hoe Creditsafe uw onderneming kan ondersteunen.

Bedrijfsnaam Creditsafe Belgium
Adres Steenweg op Zellik 12
Postcode 1082
Plaats Brussels
Land Belgie
Internet www.creditsafe.be