Via de eIDAS gekwalificeerde dienst Aangetekende.emailTM dat onderdeel uitmaakt van het DIGICONNECT platform kunnen Elektronisch Aangetekende Zendingen uitgewisseld worden tussen verzender en ontvanger zonder enige “papieren tussenkomst” en dit met dezelfde juridische waarde van een klassieke aangetekende zending op papier.

 

Naast elektronisch aangetekende bezorging via de dienst Aangetekende.emailTM biedt het DIGICONNECT platform u ook een semi-elektronisch alternatief aan waarbij de verzender de aangetekende zending elektronisch opstelt en indient op het platform, waarna Connect Solutions deze uitprint, enveloppeert, frankeert en aanbiedt bij bpost ter verzending via klassieke aangetekende brief.

 

Welke van de twee alternatieven u ook gebruikt, u geniet een tijdsbesparing doordat u zich niet meer moet verplaatsen om een aangetekende zending af te geven. U kunt uw aangetekende zending 24/7 elektronisch indienen dus ook buiten kantooruren. U hoeft geen printer, papier, enveloppen in huis te hebben en ook geen werk meer te besteden aan het printen, envelopperen en frankeren.

 

En dit alles aan scherpe tarieven. Voor een Elektronisch Aangetekende Zending betaalt u een fractie van een aangetekende zending op papier. Voor de semi-elektronisch alternatief betaalt u het non- prior tarief voor een prior zending. Voor het materiaal (papier, enveloppen, inkt) en de behandeling vragen wij een kleine handelingskost. In totaliteit zult u goedkoper uitkomen rekening houdende met de besparing op prior zegel, papier, inkt, enveloppen, printerslijtage, brandstof voor verplaatsing en het tijdsverlies die u niet meer zult hebben.

Bedrijfsnaam Connect Solutions – aangetekende email
Adres Grote Hemmenweg 81B
Postcode 3520
Plaats Zonhoven
Land België
Telefoon +32 (0) 11 89 21 01
Internet www.connect-solutions.be - www.aangetekende.email
E-mail info@connect-solutions.be