Reeds 12 gamechangers van creditmanagement oplossingen doen op dit moment al mee als partner aan het vernieuwde Credit Expo België 2021. Dank aan de partners die ons nu reeds hun vertrouwen gegeven hebben (in alfabetische volgorde): Collenda, FD Magazine, Joos Consulting, Justified, Mail to Pay, S4Dunning, SOA People, Studio Legale, Signicat, Trends Business Information, Twikey en Unpaid.

Ondanks de onzekerheid in de markt door de corona-pandemie, en de impact daarvan op de creditmanagement sector, beseffen deze bedrijven dat face-to-face relatiemarketing in een live omgeving een cruciaal onderdeel is van hun marketingstrategie. Zeker na een lange periode van louter virtuele contacten met prospects is er behoefte aan echte live contacten.

Credit Expo België 2021 is het enige fysieke/live evenement op het gebied van credit management in België dat dit najaar zal plaatsvinden. We merken dat er veel behoefte is om opnieuw face-to-face samen te komen en vakgenoten weer live te zien en te spreken. Credit Expo 2021 is een mooi moment om dit najaar op één dag een groot aantal relaties weer persoonlijk te ontmoeten in een professionele omgeving.

Het nieuwe Credit Expo België wil dan ook maximaal inzetten op het faciliteren van netwerking door voldoende vastgelegde netwerkmomenten te organiseren (met gratis catering) tussen de lezingen door. Via de event-app krijgen de partners inzicht in de ingeschreven bezoekers én kunnen ze op voorhand afspraken inplannen met prospects tijdens het event.