Credisoft verdeelt vanaf nu de credit management software van het toonaangevende Credit Tools in België.

Al geruime tijd werken Credit Tools en Credisoft samen. Credit Tools bezegelde deze samenwerking met de benoeming van Credisoft tot Business Partner voor de verkoop van Credit Tools credit management software in België.

Credisoft heeft zich gespecialiseerd in de implementatie van credit management software. Daarbij heeft zij veel ervaring opgedaan met de softwarepakketten van Credit Tools op het gebied van debiteurenbeheer, incasso, bijzonder beheer en het automatisch verwerken van betalingen.

“De samenwerking past in onze doelstellingen op het gebied van internationale uitbreiding. Credisoft heeft ruime ervaring en kent de Belgische markt. Daarmee hebben wij in hen een uitstekende partner gevonden”, zegt Pim van der Hagen, CEO Credit Tools

“De benoeming tot reselling partner is een nieuwe mijlpaal in de evolutie van Credisoft. Het is een perfecte match tussen onze ervaring in het optimaliseren van credit managementprocessen en de innovatieve software van Credit Tools. Dat geeft ons een voorsprong in de markt”, vult André Coleman, Managing Director van Credisoft aan.

Credit Tools en Credisoft zijn beiden vertegenwoordigd tijdens de eerste editie van Credit Expo België op woensdag 14 oktober 2015 in Flanders Expo te Gent. U kunt zich hier gratis als bezoeker voor aanmelden via: www.creditexpo.be/bezoeken/registreren

Bron: www.creditexpo.be