POM en Intrum zijn als Platinum Partners de hoofdsponsors van de 8ste editie van Credit Expo België. Als Gold Partners zullen aanwezig zijn: ABR-BVI, AiVidens, Billtrust, Coface, EasyPost, La-on, Nationale Kamer van Gerechtsdeurwaarders, Proximus NXT by RingRing en Studio Legale. Ook volgende Silver Partners dragen bij aan het gevarieerd palet van exposanten: 10FORIT, CreditPeople, FDmagazine, iCredit, Justified, KBC Invoicing Services powered by Soluzio, NMG (Nieuwe Media Groep), PAIR Finance, Quadient, Recovr, Trends Business Information, United Consulting en Unpaid.

Met deze fintech innovators en gamechangers in de ‘order-to-cash’ keten biedt Credit Expo aan de bezoekers een staalkaart van de Belgische credit managementmarkt.

Op dit ééndags-congres (donderdag 25 april 2024 in ‘De Montil’ te Affligem) kunnen de bezoekers gratis inspiratie en kennis opdoen tijdens kwalitatief hoogstaande keynotes en seminars van de partners omtrent kredietmanagement, order-to-cash, credit risk, billing, incasso… Dit toonaangevend congres is de jaarlijkse hoogmis van de Belgische credit managementsector. Het is uitgegroeid tot het grootste kennis en business event voor financiële en credit verantwoordelijken.

Credit Expo België wordt sinds de eerste editie in 2015 georganiseerd met steun van het IvKM, het Instituut voor Kredietmanagement vzw

Met meer dan 25 partners is Credit Expo België 2024 bijna ‘vol’

Bent u leverancier voor de credit managementsector? Word dan nog snel partner van Credit Expo en profileer uw bedrijf aan de bezoekers. U kunt met een beperkte voorbereiding deelnemen.

Reserveer nog snel uw standruimte

Congres met 20+ seminars

Credit Expo België streeft ernaar om professionals in kredietmanagement te verenigen en te informeren over de nieuwste trends, uitdagingen en innovaties in de sector. Tijdens het congres belichten diverse sprekers alle facetten van het vakgebied credit management en bieden een blik op de toekomst van kredietbeheer.

Op Credit Expo België 2024 wordt de schijnwerper gezet op het thema ‘Artificial Intelligence’ (AI) en de revolutionaire impact ervan op het gebied van credit management.

Het volledige congresprogramma wordt in de loop van maart 2024 bekend gemaakt.

Gratis registreren als bezoeker

De bezoekersregistratie voor de editie 2024 is inmiddels ook geopend. Behoort u tot de bezoekersdoelgroep (financiële en credit verantwoordelijken)? Dan kunt u gratis inschrijven. Verzeker u nu al van uw plaats op het event. Bekijk een selectie van de reeds ingeschreven bezoekers.

Deelnemen als bezoeker

Bron : Creditexpo.be