De volgende editie van het creditmanagement event ‘Credit Expo Belgium’ is verschoven van 14 oktober 2021 naar 21 april 2022. Ondanks de officiële toestemming van de Belgische overheid om dit najaar opnieuw vakbeurzen en zakelijke evenementen te organiseren, hebben de organisatoren van Credit Expo Belgium toch besloten om de eerstvolgende editie te verschuiven van de geplande datum (14 oktober 2021) naar een nieuwe datum in het voorjaar van 2022 : donderdag 21 april.

Serge van Groningen & Bart Spiessens (organisatoren) : “We willen onze partners/exposanten in België een evenement aanbieden zonder corona-restricties. En we willen zoveel mogelijk bezoekers de kans geven om ook zonder maatregelen het evenement te bezoeken. We merken momenteel nog steeds wat begrijpelijke terughoudendheid in de markt. We hebben nogal wat partners uit Nederland die de reis naar België nog niet evident vinden. Komt er alsnog een “4de golf”? Daarom hebben we geopteerd om het event nog een laatste keer uit te stellen.”

Voor de partners en bezoekers die hun deelname aan Credit Expo Belgium op 14 oktober reeds bevestigd hadden, verandert er behalve de datum niets. Hun registratie wordt gewoon verschoven naar 21 april 2022.

De locatie van het event blijft behouden: De Montil te Affligem.

Voor uw agenda: 6de editie van Credit Expo Belgium, donderdag 21 april 2022, De Montil te Affligem.

Meer weten over de nieuwe formule van Credit Expo Belgium? Klik hier.