Op 19 oktober 2017 vond de derde editie van Credit Expo België plaats in Flanders Expo te Gent. In totaal waren ruim 500 personen aanwezig die betrokken zijn bij de Belgische markt voor creditmanagement en debiteurenbeheer. Minder bezoekers dan de vorige editie in Leuven, maar een consolidatie in vergelijking met de eerste editie in Gent. Een meerderheid van de exposanten gaf in een enquête aan tevreden te zijn over het kwalitatieve niveau van hun contacten met de aanwezige bezoekers. De vierde editie van Credit Expo zal plaats vinden op donderdag 18 oktober 2018 in de evenementenlocatie “Docks Dome” te Brussel.

Prof. Ludo Theunissen (voorzitter IvKM): “Onze doelstelling voor Credit Expo is het blijvend op de kaart zetten van het creditmanagement en het debiteurenbeheer. De juiste doelgroepen, de kwaliteit van de bezoekers, de grote belangstelling voor het seminarieprogramma, de beursvloer met de aanbieders van producten en diensten: Credit Expo voorziet in een behoefte en heeft zijn plaats op de markt definitief veroverd. We blijven het event uitbouwen tot dé jaarlijkse afspraak voor de sector in België.”

Credit Expo is een organisatie van het Amsterdamse Next Level Academy BV, in samenwerking met het IvKM (Instituut voor Kredietmanagement). Een 40-tal exposanten, waaronder de hoofdsponsors Bureau Van Dijk, TriFinance en Onguard, gaven hun vertrouwen aan de beurs. De opening van het evenement werd verzorgd door IvKM-voorzitter Ludo Theunissen en Ivan Van de Cloot (Chief economist Itinera Institute). Voor de 20 seminaries, expertsessies en productpresentaties was ruime belangstelling. Credit Expo werd op gepaste wijze met een netwerkdrink afgesloten.

De vierde editie van Credit Expo zal in Brussel plaats vinden, in Docks Dome (Lambermontlaan 1). Met deze nieuwe locatie wil de organisatie meer nationale uitstraling geven aan Credit Expo, en meer Franstalige bezoekers aantrekken.

Bekijk het fotoverslag van Credit Expo België 2017 op Facebook