Driehonderd en negenentachtig jaar nadat Peter Minuit aankwam in Nieuw-Nederland, zijn de Nederlanders terug. Niet om Manhattan terug te kopen, maar om Amerikanen ook aan het AcceptEmailen te krijgen.

AcceptEmail wint snel aan terrein binnen en buiten Nederland. Vorig jaar wisten de Amsterdamse ondernemers in Londen een notering te bemachtigen in de prestigeuze FinTech50 en recent nog werd AcceptEmail de winnaar van de Dutch FinTech Awards. Nu geeft het Nederlandse bedrijf met het openen van kantoor in New York blijk van grotere ambities. Het kantoor in New York is onderdeel van de internationale groeistrategie van dit succesvolle FinServ bedrijf.

AcceptEmail is makkelijk, snel en prettig in het gebruik voor het krijgen en betalen van allerlei rekeningen. De dienst krijgt een hoge waardering van zowel ontvangers als verzenders; een winwin in termen van efficiency, snelheid en gebruikersgemak.

AcceptEmail’s CEO Peter Kwakernaak: “Bedrijven die hun klanten laten kiezen hoe rekeningen worden ontvangen en betaald, zien dat veel mensen dat gewoon graag via email willen. Je email is altijd beschikbaar en altijd bij de hand via je mobieltje, waardoor je snel kunt reageren als dat nodig is”. De waardering van ontvangers voor AcceptEmail komt voort uit het in een handomdraai kunnen betalen, niet in hoeven loggen of registreren en meteen zien of de betaling gelukt is. Door klanten veiligheid en gemak te bieden, zie je dat ze sneller gaan betalen. Met inzet van AcceptEmail besparen bedrijven tot wel 70% van hun kosten, ontvangen tot 50% sneller hun geld en scoren 20% hogere klanttevredenheid. Waarom zou je het dan nog anders doen?”

Kees Zegers, oprichter van AcceptEmail over de expansie naar de Verenigde Staten: “Met het succes van AcceptEmail in de thuismarkten wordt de oversteek naar een van de grootste consumentenmarkten die de VS is een ambitieuze, maar logische vervolgstap. Met de schaalbaarheid van onze technologie, de opgedane ervaring en het ervaren team hebben we de juiste ingrediënten in handen om in deze inefficiente markt succesvol te zijn.”

AcceptEmail Inc in New York is opgericht als dochteronderneming van AcceptEmail BV. Het bedrijf zal zich bezighouden met alle klanten, partners en relaties in de VS en Canada. De focus van de sales-activiteiten komt te liggen op bedrijven in de sectoren energie, telecom, verzekeringen en leningen.

In deze bedrijfstakken is AcceptEmail in Nederland al de defacto markt standaard, waarbij voor de VS ook andere bedrijfstakken als huur van huizen en appartementen, gezondheidszorg en credit card afrekeningen aantrekkelijk lijken. CEO Peter Kwakernaak is inmiddels afgereisd naar New York om daar met het US team de missie te gaan leiden om ook Amerikanen aan het AcceptEmailen te krijgen.

Bron: www.creditexpo.be