Op donderdag 21 november 2019 vindt de vijfde editie van Credit Expo plaats in de Brabanthal te Leuven. Credit Expo heeft in de afgelopen vijf jaar een vaste plek in de agenda van de Credit Manager verworven als het belangrijkste en meest toonaangevende event voor de sector. Hieronder gaan we in op het belang van Credit Expo als hét platform voor ICT innovaties binnen de sector, geven u als bezoeker enkele praktische tips en staan stil bij het centrale thema “digitale transformatie”.

Hét platform voor alle betrokkenen in de creditmanagementsector

Serge van Groningen, organisator: “De toegevoegde waarde van Credit Expo zit in het feit dat je als bezoeker op één dag alles kunt zien wat er in de markt speelt. Nieuwe aanbieders, nieuwe producten en diensten van bestaande aanbieders, nieuwe inzichten, best practices, innovatieve tools en technologieën. Er is daarnaast ruim de gelegenheid om presentaties bij te wonen en bij te praten en contact te leggen met vakgenoten. Voor exposanten is Credit Expo de ultieme gelegenheid om nieuwe producten of diensten te lanceren, contact te leggen met nieuwe relaties en bij te praten met klanten. Credit Expo wordt jaarlijks op donderdag in november gehouden. Zowel voor onze bezoekers als voor onze exposanten is Credit Expo het jaarlijkse event om niet te missen.”

Plan je bezoek aan Credit Expo

Met jaarlijks in totaal 500 bezoekers, 30 standhouders en meer dan 20 presentaties is het voor bezoekers belangrijk om keuzes te maken. Serge van Groningen: “Credit Expo is en blijft een eendaags event: kort maar krachtig. Ik zou iedere bezoeker aanraden om vooraf goed te bedenken welke exposanten en presentaties je wilt bezoeken. Met een goede planning voorkom je dat je aan het einde van de dag dingen hebt gemist.”

Creditmanagement & digitale transformatie

Credit Expo staat dit jaar in het teken van digitale transformatie. In de afgelopen jaren is er veel gebeurd. Er zijn veel nieuwe IT-partijen bijgekomen die het traditionele incassolandschap flink hebben opgeschud. Ontwikkelingen als Cloud (SaaS), Big Data, Analytics en Kunstmatige Intelligentie stonden vijftien jaar geleden in de kinderschoenen. Vandaag hebben ze steeds grotere impact op onze sector. Dit zien we terug in zowel het aanbod van exposanten als in het programma van Credit Expo.

Serge van Groningen: “Elke organisatie die binnen het creditmanagement actief is, heeft met digitalisering te maken. Sommige organisaties zijn door digitalisering ontstaan. Het is een ontwikkeling die continu doorgaat en die ertoe bijdraagt dat de dienstverlening over de hele linie op een steeds hoger niveau is komen te liggen. Nieuwe spelers staan op, terwijl traditionele partijen van het toneel verdwijnen. Ook dit jaar zullen er weer veel nieuwe interessante ontwikkelingen en toepassingen te zien zijn op de Credit Expo.”

Wil je Credit Expo België 2019 bezoeken?

Credit Expo is exclusief bestemd voor eindverantwoordelijken, beleidsbepalers en eindgebruikers van innovatieve oplossingen op het gebied van creditmanagement in de breedste zin van het woord.

AANMELDEN VOOR EEN GRATIS BEZOEK AAN CREDIT EXPO BELGIË 2019

Deelnemen als exposant aan Credit Expo België 2019?

BROCHURE CREDIT EXPO 2019 (PDF)

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u ook contact opnemen met
Bart Spiessens, Sales & Marketing Manager, E: bart@creditexpo.be, M: 0032 473 894 220

Graag tot ziens op Credit Expo België 2019 op donderdag 21 november in de Brabanthal te Leuven.