Op donderdag 20 oktober 2016 vindt de tweede editie van het credit management evenement “Credit Expo België” plaats, deze keer in de Brabanthal te Leuven.

Met naar verwachting 800 bezoekers, 38 exposanten en 30 gratis seminaries is Credit Expo de enige vakbeurs én het grootste evenement op het gebied van credit management in België.

U kunt als bezoeker deelnemen aan 30 uiteenlopende seminaries. Diverse prominente Nederlands- en Engelstalige sprekers zullen ingaan op trends en actualiteiten met betrekking tot credit (risk) management. Het volledige programma vindt u op creditexpo.be/bezoeken/programma (incl. de korte inhouden).

Dit programma wordt regelmatig geactualiseerd. Alle seminaries zijn vrij toegankelijk. U hoeft zich niet separaat aan te melden voor deelname. Er geldt vol is vol. Zorg dat u op tijd bij de zaal aanwezig bent om verzekerd te zijn van een plaats.

De opening van het event op de beursvloer om 09u30 gebeurt door IvKM-voorzitter Ludo Theunissen en Glen Bullivant, President FECMA (Federation of European Credit Management Associations) (taal: Engels). Glen Bullivant brengt nadien ook nog een presentatie over “The Credit Manager – Europe and Brexit”.

Op de beursvloer ontmoet u 38 toonaangevende dienstverleners in credit management, waaronder de hoofdsponsors Trifinance en OnGuard, en kunt u netwerken met honderden vakgenoten.

Bent u als credit manager, credit controller, debiteurenbeheerder, financieel manager of uit hoofde van een andere functie betrokken bij de inzet van oplossingen op het gebied van credit management binnen uw eigen organisatie? Dan kunt u Credit Expo gratis bezoeken. Het enige wat u hoeft te doen is online registreren via deze link. Uw persoonlijke registratiecode is: CE2016

Credit Expo biedt een overzicht van de Belgische markt voor kredietmanagement en daaraan gerelateerde producten en diensten. Gespecialiseerde bedrijven tonen innovatieve tools en technieken om uw cashflow te optimaliseren en kredietrisico’s te minimaliseren zonder daarbij klantrelaties onnodig onder druk te zetten.

Deze vakbeurs wordt georganiseerd door Next Level Academy BV uit Amsterdam, in samenwerking met het IvKM (Instituut voor Kredietmanagement).

Bart Spiessens (bvba de Marketeer)
Marketing Manager Credit Expo België
M +32 (0)473894220
bart@creditexpo.be