Op donderdag 19 oktober 2017 vindt de derde editie van het credit management evenement “Credit Expo België” plaats, net als in 2015 opnieuw in Flanders Expo te Gent. Met naar verwachting 800 bezoekers, 40 exposanten en 20 gratis seminaries is Credit Expo de enige vakbeurs én het grootste evenement op het gebied van credit management in België.

U kunt als bezoeker deelnemen aan 20 uiteenlopende seminaries. Diverse prominente sprekers zullen ingaan op trends en actualiteiten met betrekking tot credit (risk) management. Het programma is nu bekend gemaakt. Het volledige programma, met de korte inhouden van de presentaties, vindt u op www.creditexpo.be/event/programma.

Dit programma wordt regelmatig geactualiseerd en aangevuld. Alle seminaries zijn vrij toegankelijk. U hoeft zich niet separaat aan te melden voor deelname. Er geldt “vol is vol”. Zorg dat u op tijd bij de zaal aanwezig bent om verzekerd te zijn van een plaats.

Op de beursvloer ontmoet u 40 toonaangevende dienstverleners in credit management, waaronder de hoofdsponsors Bureau van Dijk, Trifinance, Credit Tools en OnGuard, en kunt u netwerken met honderden vakgenoten.

Bent u als credit manager, credit controller, debiteurenbeheerder, financieel manager of uit hoofde van een andere functie betrokken bij de inzet van oplossingen op het gebied van credit management binnen uw eigen organisatie? Dan kunt u Credit Expo gratis bezoeken. Het enige wat u hoeft te doen is online registreren via deze link. Uw persoonlijke registratiecode is: NLA2017

Credit Expo biedt een overzicht van de Belgische markt voor kredietmanagement en daaraan gerelateerde producten en diensten. Gespecialiseerde bedrijven tonen innovatieve tools en technieken om uw cashflow te optimaliseren en kredietrisico’s te minimaliseren zonder daarbij klantrelaties onnodig onder druk te zetten.

Deze vakbeurs wordt georganiseerd door Next Level Academy BV uit Amsterdam, in samenwerking met het IvKM (Instituut voor Kredietmanagement).

Credit Expo : gratis aanmelden