Hoe is het binnen uw organisatie gesteld met de effectiviteit van uw debiteurenbeheer? Weer niet aan toegekomen, andere prioriteiten, te veel handmatig werk of niet leuk om te doen?

Bij S4Dunning helpen wij onze klanten met een eenvoudige tool, zodat zij hun debiteurenbeheer efficiënter en geautomatiseerd kunnen laten verlopen. De budget- en gebruiksvriendelijke S4Dunning software zorgt voor geautomatiseerde processen, waarbij ieder klantsegment een eigen workflow krijgt. S4Dunning helpt debiteuren eerder te betalen. Het is een eenvoudige en frisse tool en dat maakt het werk voor de behandelaar ook leuker.

Theo Jansen, Finance Manager bij Collenda, kan terugblikken op meer dan 35 jaar ervaring in de financiële sector, vooral in debiteurenbeheer, en kent de dagelijkse uitdagingen dus maar al te goed. Om de processen minder belastend en efficiënter te maken, heeft hij het debiteurenbeheer bij Collenda vorig jaar in slechts één week tijd gedigitaliseerd.

In een webinar op donderdag 24 maart a.s. (van 14:00-14:45 uur) zal hij zijn ervaringen met u delen en laat hij zien hoe gemakkelijk S4Dunning werkt.

Wilt u weten hoe S4Dunning voor uw organisatie efficient (en leuk om mee te werken) kan zijn? Klik dan  hier om u te registreren (u wordt doorgelinkt naar de registratiepagina van Collenda).

Bron: Credit Expo / Collenda