Op 1 april 2016 heeft Arrow Global Group PLC de acquisitie van InVesting aangekondigd.

InVesting, bestaande uit Vesting Finance en Focum, is het grootste credit management en financial servicing bedrijf in Nederland en België en wordt overgenomen van HAL Investments BV. De definitieve afronding van de overname, onder andere onderhevig aan goedkeuring door de AFM, wordt in het tweede kwartaal van 2016 verwacht.

Arrow Global Group

Arrow Global Group is een Engels beursgenoteerd bedrijf dat internationaal actief is op het gebied van financial servicing en credit management. Arrow Global neemt 100% van de aandelen over van de huidige aandeelhouders; Vesting Finance en Focum worden daarmee onderdeel van de Arrow Global Group. Met de overname van InVesting ontwikkelt Arrow Global zich tot een echte Europese speler met activiteiten in Groot-Brittannië, Portugal, Frankrijk en nu ook in Nederland en België.

Groei Vesting Finance & Focum

Arrow Global gelooft in de toekomst van Vesting Finance en Focum. De overname zal een belangrijke impuls geven aan de strategische ontwikkeling van Vesting Finance en Focum in de Nederlandse en Belgische markt.

“Wij zijn ervan overtuigd dat de overname door Arrow Global een zeer positieve ontwikkeling voor ons bedrijf betekent.” zegt Joost van Rens CEO van InVesting. “We hebben in de afgelopen tijd het management van Arrow Global goed leren kennen en zijn van mening dat Arrow Global een zeer goede strategische aandeelhouder is die over de middelen beschikt om Vesting Finance en Focum verder te helpen groeien. Dit zorgt ervoor dat we op korte termijn meer kunnen investeren in de Nederlandse en Belgische markt, waardoor we op lange termijn onze positie kunnen versterken.”

Bron: www.creditexpo.be