Credit Expo, het grootste kennis- en netwerkevent voor de Nederlandse Credit Management sector staat op donderdag 5 november in het teken van het thema Skills for the Digital Age

Welke digitale vaardigheden dien je als Credit Manager te beheersen? Hoe stel je een toekomstbestendig Credit Management team samen? Welke functies en eigenschappen komen daarin terug? Van welke nieuwe technologiee?n moet je als Credit Manager echt verstand hebben? Tijdens diverse kennissessies op Credit Expo 2020 komen deze en andere vragen op het snijvlak van digitalisering, human resources en Credit (Risk) Management aan bod.

Wilt u de Credit Expo bezoeken?

Credit Expo is bestemd voor eindverantwoordelijken, beleidsbepalers en gebruikers van innovatieve oplossingen op het gebied van credit management in de breedste zin van het woord. Registreer hier voor een gratis bezoek:

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u deelnemen als exposant? 

Credit Expo wordt sinds 2005 jaarlijks georganiseerd door Next Level Academy en is uitgegroeid tot Nederlands grootste kennis- en netwerkevent voor de credit management sector.

Credit Expo brengt vraag en aanbod in een inspirerende omgeving op één dag bij elkaar door middel van een vakbeurs in combinatie met een kwalitatief hoogwaardig seminarprogramma. Jaarlijks verwelkomt Credit Expo ruim 1200 bezoekers en meer dan 45 exposanten. Bent u actief in de Nederlandse Credit Management sector? Dan is dit het moment om uw toegevoegde waarde te tonen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u ook contact opnemen met Serge van Groningen, Product Manager, E: serge@creditexpo.nl M: 06-29022791

Graag tot ziens op Credit Expo 2020 op donderdag 5 november in het NBC Congrescentrum in Utrecht-Nieuwegein.

Bekijk hieronder het filmverslag van Credit Expo 2019

 

Bron: Creditexpo.nl