Tagra Management Systems Ltd en software ontwikkelaar OnGuard hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend die van Tagra OnGuard’s voorkeurspartner maakt voor alle rapportage en dashboarding activiteiten.

OnGuard kiest er bewust voor om zelf te focussen op haar corebusiness, software voor credit & collections management, en voor bijkomende specialismen samen te werken met kundige partners.

Tagra voor rapportages

Tagra heeft de benodigde kennis en vaardigheden in huis die OnGuard zoekt in een rapportage partner en past daarnaast als geen ander bij de bedrijfscultuur van OnGuard. Tagra gaat samen met OnGuard aan de slag om standaard rapportage- en dashboard mogelijkheden te ontwikkelen en te verbeteren. Tagra is daarnaast ook beschikbaar om direct met klanten van OnGuard te werken aan maatwerk op het gebied van rapportages en dashboarding.

Michael Facey, Global product management and Marketing Manager OnGuard: ‘Het werk dat Tagra liet zien tijdens de selectieprocedure was dermate indrukwekkend dat wij vol vertrouwen de samenwerking zijn aangegaan. Wij kijken uit naar een lange en succesvolle samenwerking met Tagra.’

Gezamenlijke doelen

Andrew Gray, Principle Consultant Tagra: ‘In de eerste gesprekken met OnGuard viel het op dat wij veel gemeen hebben, bijvoorbeeld in de manier waarop wij met klanten en service omgaan. OnGuard maakte indruk op ons met hun vooruitstrevende software en de roadmap voor de toekomst gepland staat. De samenwerking biedt Tagra de kans om rapportage-, analyse- en dashboard functionaliteiten te ontwikkelen voor OnGuard’s standaard software. Hiernaast kunnen OnGuard klanten bij ons terecht indien zij aanvullend maatwerk wensen.’

Bron: www.creditexpo.be