Om krediet- en betalingsrisico’s goed te kunnen beheersen is tijdige en relevante managementinformatie noodzakelijk. Daarbij speelt automatisering een belangrijke rol. BlackLine is een internationaal opererende software-ontwikkelaar die organisaties wereldwijd ondersteunt bij het uitvoeren van hun Finance Transformation, waaronder ook accounts payable en accounts receivable processen. BlackLine maakt de financiële processen efficiënter voor ruim 3700 klanten, waaronder bekende namen als Philips, Coca Cola, Vanderlande, T-Mobile en Achmea

Gratis webinar op dinsdag 22 maart van 15:30 uur tot 16:45 uur.

DIRECT GRATIS INSCHRIJVEN

In dit (Engelstalige) webinar laat Brian Morgan, Director Product Marketing bij BlackLine, u zien hoe order to cash processen SMART geoptimaliseerd kunnen worden.

De volgende onderwerpen komen tijdens dit webinar aan bod:

  • Hoe Accounts Receivable-doelstellingen door middel van Business Intelligence aangestuurd, gecontroleerd en gerealiseerd worden.
  • Praktijkvoorbeelden hoe grote internationale ondernemingen Artificial Intelligence effectief en resultaatgericht inzetten in hun credit management proces
  • Hoe geïntegreerde geautomatiseerde oplossingen de productiviteit en prestaties van het creditmanagement naar een hoger niveau tillen.

Voor wie is dit webinar interessant?

Dit webinar is interessant voor creditmanagers, credit controllers en financieel managers die geïnteresseerd zijn in de laatste en meest geavanceerde technieken op het gebied van automatisering van het order to cash proces.

Over de spreker: Brian Morgan

Brian Morgan heeft met meer dan 25 jaar ervaring in credit management een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd binnen het vakgebied. Hij heeft tijdens zijn carrière talloze internationale awards gewonnen, zowel individueel als in teamverband. Tijdens dit webinar krijgt u ook ruimschoots de gelegenheid om (specialistische) vragen te stellen. Jan Heinen is als moderator tijdens het webinar aanwezig om in het Nederlands gestelde vragen naar het Engels te vertalen.

Over BlackLine

BlackLine is een van oorsprong Amerikaanse internationaal opererende software-ontwikkelaar, die zich sinds 2001 bezighoudt met de ontwikkeling en implementatie van cloud gebaseerde SAAS oplossingen in het gehele financiële domein. BlackLine ondersteunt organisaties bij het uitvoeren van hun Finance Transformation, waaronder ook accounts payable en accounts receivable processen.

Bron: Credit Expo