Het Antwerpse fintech-bedrijf POM sluit een samenwerkingsakkoord met het Nederlandse Buckaroo, een innovatieve betaalprovider. Met dit partnership willen beide partijen de betaalervaring voor facturen, aanmaningen, boetes en andere documenten naar een hoger niveau tillen.

Buckaroo is een toonaangevende payment service provider in de Benelux, opgericht in 2005. Het is een erkende betalingsinstelling onder toezicht van De Nederlandsche Bank met vergunning in België.

Diverse bedrijven en webshops maken gebruik van de betaaltechnologie van Buckaroo: van een slimme checkout voor online betalingen tot uitgebreid maatwerk op gebied van incasso, subscription services en credit management. Buckaroo biedt een gevarieerd pakket van ruim 40 online betaalmethoden aan (waaronder Bancontact, Visa, Mastercard, iDeal en Apple Pay).

“De samenwerking met Buckaroo laat ons toe om nog beter te kunnen inspelen op de behoeften van onze klanten. De betaalervaring via POM wordt met Buckaroo nog eenvoudiger, sneller en veiliger,” zegt Johannes Vermeire, CEO bij POM.

“De flexibele mindset van Buckaroo sluit ook goed aan bij de missie van POM om frustraties bij betalingen weg te nemen en het betaalproces zo vlot en aangenaam mogelijk te maken voor iedereen.”

Maurits Dekker, CCO bij Buckaroo, vult aan: “We zijn net als POM bijzonder verheugd over deze samenwerking. Door het samenbrengen van onze technologieën en know-how over online betalingen zetten we een ijzersterke oplossing neer voor bedrijven en organisaties die meer betaalgemak willen bieden aan hun klanten.”

Bron: Creditexpo.be