Mail to Pay opent een nieuw kantoor in België. Met de nieuwe locatie in Antwerpen wil Mail to Pay haar in België gevestigde klanten nog beter ondersteunen en haar klantportfolio verder uitbreiden. Managing Director Belgium, Luc Verstraete, kijkt met veel enthousiasme uit naar de komst van de nieuwe vestiging.

Luc Verstraete: “De nieuwe kantoren in Antwerpen zullen ons toelaten om onze klanten in België nog beter te bedienen. We willen inzetten op disruptieve innovatie en zo de Belgische markt overtuigen van de mooie kansen die Mail to Pay bedrijven kan bieden. Creditmanagement met focus op snellere betaling, hogere klantentevredenheid en lagere kost door digitalisatie daar gaan we voor samen met onze klanten”

Rody Heijstek: “Met het openen van het kantoor in Antwerpen is de eerste fase van onze internationalisering van start gegaan. De komende jaren willen we verder internationaliseren met als uiteindelijke doel een serieuze Europese speler te worden in creditmanagement. Dit is voor ons een fantastische stap. De Belgische markt is heel interessant en vol kansen. Onder leiding van Luc gaan we hier voor de nodige opschudding zorgen.”

Het openen van een nieuw kantoor laat je natuurlijk niet stilletjes voorbij gaan. Mail to Pay is speciaal voor de opening met het volledige team afgereisd naar Antwerpen. Hier werd het team verwelkomd door de Belgische collega’s. Met het doorknippen van het lint werd het nieuwe pand officieel geopend. Na deze feestelijke opening liet Luc de Nederlandse collega’s kennismaken met de Belgische markt.

Bron: Mail to Pay