Credit Expo & Mail to Pay

Mail to Pay, de grondlegger van de innovatieve creditmanagement-software “Debtor Process Automation”, is de eerste ‘Premium Partner’ van het vernieuwde event Credit Expo België op 14 oktober 2021 in De Montil te Affligem.

Luc Verstraete, Managing Director Mail to Pay Belgium, laat weten er heel erg naar uit te kijken om de gasten bij Credit Expo te verwelkomen en in gesprek te treden over maatschappelijk verantwoord innen.

Luc Verstraete: “We hebben een bijzondere tijd achter de rug die het belang van een goede betaalervaring voor de consument nogmaals extra naar voor brengt. Financieel heeft Covid-19 voor de doorsnee-consument geen positieve verandering gebracht. Een positieve evolutie die wij wel zien is dat er nu meer aandacht is voor klanten met betaalproblemen en hoe ook daar gefaciliteerd moet worden. Mail to Pay streeft er naar het belang van maatschappelijk correct innen te duiden, en daar uiteraard ook een oplossing voor te bieden. De Credit Expo laat ons toe om ook samen met anderen die oplossing nog te versterken.”

Het FinTech bedrijf Mail to Pay was ook in 2019 als hoofdsponsor verbonden aan het belangrijkste business-event voor de Belgische creditmanagement sector. “ De Credit Expo van 2019 was oprecht een van de fijnste expo’s sinds lange tijd. We kijken hoopvol uit naar een succesvolle volgende editie,“ aldus Luc Verstraete.

Serge van Groningen en Bart Spiessens, organisatoren van Credit Expo België: “Na in 2020 een editie te hebben moeten overslaan als gevolg van Covid-19, zijn wij zeer verheugd met het feit dat Mail to Pay dit jaar terug deelneemt als een van de Premium Partners van het nieuwe concept. We hechten veel waarde aan de strategische samenwerking met Mail to Pay en stellen alles in het werk om er een succes van te maken.”

Ook interesse in deelname als event-partner?