De Altares Group, expert in bedrijfsdata, benoemt Luc Querton (48) als CEO. Hij bekleedt deze functie vanaf 7 januari 2019. Querton, van Belgische nationaliteit, is al twintig jaar in Frankrijk woonachtig en heeft zijn sporen als bestuurder ruimschoots verdiend. Hij is afkomstig uit de hightech-sector en heeft de afgelopen vijftien jaar met name geavanceerde technologieën toegepast op financiële diensten. Voor zijn benoeming bij Altares boekte hij successen bij IBM, Business Objects/SAP, Unisys, NetEconomy/Fiserv en Fircosoft. Bij laatstgenoemde bracht hij het tot CEO.

Heruitvinden van dataverrijking

Het aantreden van Querton komt op een moment dat de Altares Group, met steun van aandeelhouder Naxicap, zich evolueert tot grote speler op het gebied van technologische oplossingen voor dataverrijking. Eric Aveillan van Naxicap over de aanstelling: “Onder leiding van Luc Querton zal de innovatiekracht van Altares Dun & Bradstreet een boost krijgen. Zo kan de organisatie ook in de toekomst voldoen aan de behoeften van de veranderende bestaande markten en nieuwe oplossingen afleveren voor nieuwe marktsegmenten en regio’s.”

Luc Querton brengt uitgebreide ervaring op het gebied van fusies en overnames en de ontwikkeling van ICT-bedrijven mee naar Altares Dun & Bradstreet. Querton vertelt: “Het menselijke kapitaal en innovatievermogen van Altares zijn de drijvende kracht achter onze ontwikkeling. Ik kijk ernaar uit om onze medewerkers, prestigieuze klantenkring en partners naar een hoger niveau te tillen.”

Bron: Persberichten.com

Luc Querton